Naše znamení zvěrokruhu má přímý vliv na naši osobnost. Někdy je naše přílišná chladnost nebo poddajnost vysvětlována právě vlivem hvězd. Astrologové seřadili znamení zvěrokruhu podle vnitřní síly a odolnosti. Zjistěte, kde se vaše znamení na tomto seznamu nachází.

Rak - 12. místo

Velmi citlivé znamení, jedno z nejstabilnějších z hlediska odolnosti vůči stresu a depresím. Nejčastěji žijí lidé s rakovinou od jedné krize ke druhé - a tak to jde donekonečna. Rakové by měli nahlédnout hlouběji do svého nitra a vidět skutečnou nebojácnost a potenciál, který si neuvědomují. Svůj život můžete změnit, ale nikdo jiný než vy to nedokáže.

Býk - 11. místo

Plánování je silnou stránkou Býků, jejich plány se sice málokdy uskuteční, ale zpravidla jsou vždy jednoduché a srozumitelné. Jakákoli změna plánů však může Býka uvrhnout do hrozné sklíčenosti. Ztrácejí půdu pod nohama a změny jsou pro ně velmi obtížné. Nejstabilnější znamení zvěrokruhu se bojí a utíká před změnami, což pro ně není vždy dobré.

Blíženci - 10. místo

Toto znamení toho překvapivě dokáže hodně udělat. Jejich slabinou je neschopnost "jít sám za sebe". S podporou blízkých jsou schopni zdolat jakýkoli vrchol a vydržet jakoukoli porážku. Když se Blíženci potýkají s problémem, jsou bezradná jako děti. Několik laskavých slov podpory s nimi udělá zázraky.

Ryby - 9. místo

Toto znamení se vyznačuje zvláštní kombinací tolerance a odmítání reality. Ryby se často uzavírají do sebe; je to jejich způsob řešení problému. Zasnění a zároveň přízemní, Ryby budují firmu a ve volných chvílích si užívají v oblacích. Talent trpělivě čekat je jednou z jejich hlavních vlastností, která jim pomáhá zvládat obtíže v těžkých chvílích.

Panna - 8. místo

Síla tohoto znamení je nepopiratelná, ale často špatně odhadují rozsah problémů a nevěří pravdě, i když je zřejmá. Nejde o tvrdohlavost, ale o to, že Panny nechtějí vidět svět v celé jeho ošklivosti. Pokud Panna schovává hlavu do písku, velmi snadno se zlomí. V situacích, kdy získá sílu, je její moc neomezená.

Váhy - 7. místo

Přinutit Váhy, aby ustoupily, je velmi obtížné a dokážou být naprosto neúprosné. Pokud však najednou ztratí o problematiku zájem, zlomit je je snadnější než kdy jindy, sami odejdou z bojiště. To se bohužel často stává příčinou nedokončených záležitostí. Méně cílů před sebou, více stability - to je pro Váhy neocenitelné. Nadšení vyžaduje také výživu, takže energie je nezbytná.

Vodnář - 6. místo

Toto znamení neustále překonává nějaké potíže. Zvládá to bezchybně, ale problém je, že tyto potíže jsou často vymyšlené. Pokud jde tedy o to, co je důležité - Vodnáři se často zabývají řešením nesmyslných problémů. Toto znamení je dobré pro týmovou práci, téměř nenahraditelné. Když je cíl jasný a vůdce se nenechá rozptylovat podružnými záležitostmi - Vodnáři jsou ve svém živlu a dosahují úspěchu.

Střelec - 5. místo

Střelec je díky své zodpovědnosti, slušnosti a síle superman. Jeho optimismus je nevyčerpatelný, ale existuje jeden rys, který kazí osobnost Střelce jako celek. Tvrdohlavost tohoto znamení je legendární. Nemůže se vzdát svého názoru, což často vede k neúspěchu, protože je prostě nemožné mít vždy pravdu. Proto je dobré zvážit, zda je vaše pomoc pro tu či onu věc skutečně potřebná, nebo zda jen šetříte, abyste ušetřili.

Štír - 4. místo

Toto znamení nikdy plně neprojevuje svou sílu, většina z ní je ukryta uvnitř. Štíři nedělají náhlá rozhodnutí, vždy vše promýšlejí do nejmenších detailů, a proto se málokdy dopouštějí chyb. Na výhru mohou čekat dlouho. Jeho schopnost pracovat je neuvěřitelná a jeho odolnost vůči stresu mu může leckdo závidět. Jediné, co mu může stát v cestě, je jeho zvyk přemýšlet.

Lev - 3. místo

Velmi dominantní a sugestivní znamení. Lev je rozený vůdce. Ví, jak přesvědčit a vybrat ty správné lidi. Lvi se navíc nikdy nebojí a neutíkají před zodpovědností, rádi diskutují a umí to dělat zdvořile a přesvědčivě. Ani zde však nechybí lžíce dehtu. Láska ke sladkým řečem a závislost na komplimentech činí ze Lva zranitelný cíl pro manipulátory.

Beran - 2. místo

Beran je neuvěřitelně chladnokrevné a rozumné znamení. Pohyb vpřed je pro něj životní nutností. Neumí však ve správnou chvíli zpomalit a příliš horlivě se řítí ke svému cíli. Být první je pro Berany absolutní prioritou. Je velmi ambiciózní. Bohužel to z Berana často dělá soutěžícího pro samotnou soutěž, nikoliv pro dosažení cíle.

Kozoroh - 1. místo

Toto znamení je díky své racionalitě a pověstné trpělivosti zdaleka nejmocnějším znamením. Schopnost rozumně posoudit jakoukoli situaci a lidi, schopnost čekat - to je to, co Kozorohy odlišuje. Nespoléhají se na názory druhých, jdou za svým cílem jasně a obezřetně. Nemají rádi náhlé pohyby, dávají přednost postupnému vývoji. Potenciál tohoto znamení je obrovský, dokáže se pohybovat v jakémkoli terénu a překonávat jakékoli překážky, metodicky a opatrně směřovat ke svému cíli.

Hlavní foto: leafclover.club