Zvířata budou vždy nekonečným zdrojem vtipných a zábavných historek. Minulý týden se to stalo rozkošné kočce z Thajska, jejíž majitel Chang Fuak neprozradil, jak se jmenuje. Nicméně díky úsilí této ocasaté šelmy na něm spočívá dluh až tří makrel, i když sám Čang neochutnal ani kousek!

Kočka utekla na celé tři dny a pak se vrátila jako obvykle. Byl tu však jeden znepokojivý detail.

foto: lemurov.net

Pruhované zvíře už dříve uteklo, Čang se o něj nebál - kočka je příliš opatrná na to, aby se dostala do potíží. Ačkoli to z jejího vzhledu nepoznáte, chlupatá kočka má vzácné charisma, takže by ji nikdo neurazil.

Kočka měla nový obojek a na něm vzkaz! Tady je něco nového.

foto: lemurov.net

V obsahu zprávy stálo, že do pavilonu 2 na trhu s živými rybami přišla roztomilá kočka s hladovýma očima. Trápil tetu May tím, že tak dlouho zíral na makrelu na lince a nepokoušel se o rybu prosit, až to Mayino srdce nevydrželo. Nemá ráda toulavé kočky, ale tahle.... kočka nakonec dostala celou rybu. A nebylo by o čem mluvit, ale on měl pořád hlad! Celkově teď majitel kočky dluží tři celé makrely!

V poznámce bylo také telefonní číslo

foto: lemurov.net

Příspěvek obdržel mnoho komentářů. Ty se pohybovaly od "ať si kočka dluh splatí sama" až po "mohla by ho krmit levnými rybami". Někdo se domníval, že jde o vtip, jenže prodávající se chtěl ujistit, že se kočka dostane v pořádku domů. Nebo se snad teta May snaží navázat kontakt s pánem této kočky a má s ním dlouhodobé plány? Někteří dokonce nabízeli, že za rybu zaplatí, aby se dozvěděli pokračování příběhu. Čang se diví.

Hlavní foto: lemurov.net