Každé znamení zvěrokruhu je obdařeno schopnostmi, ale dar udělený přírodou a získaný od osudu je pro všechna znamení jiný. Potíž je v tom, že ji musíte objevit, definovat, pochopit a začít ji v sobě rozvíjet. Pozorní rodiče si často v dětství všimnou, že jejich dítě inklinuje k určitému druhu činnosti nebo aktivit, které zastíní všechny ostatní zájmy a dokonale se osvědčí, aniž by vynaložilo mnoho úsilí nebo nadšení.

Beran

Beran dodává důvěru lidem všech znamení zvěrokruhu a stojí za to se s ním spřátelit a projevovat mu lásku. Jen tak pomůže Beran každému znamení zvěrokruhu získat sílu a moc, stát se duchovně silnějším - dar od představitelů znamení Berana.

Býk

Dar Býka spočívá v tom, že pomáhá lidem vidět sebe sama jakoby zvenčí, což je obzvláště velmi důležité. Když lidé uvidí svou pravou tvář, charakter, povahu, závislosti, změní své vědomí a už nikdy nebudou stejní.

Blíženci

Nejsilnějším darem Blíženců je jejich přirozený šarm, jejich kouzlo je tak silné, že lidé neodolají pokušení být stále vedle nich, stačí jediný pohled a člověk je poddajný a zamilovaný. To může rychle odhalit všechna tajemství druhých a pochopit obtížné situace, okouzlený a potřebný člověk může říct hodně.

Rak

Dar předvídavosti je cennou schopností, kterou Raci často disponují v neomezené míře, mnozí mají silnou a mocnou intuici a velké mentální schopnosti. Pokud vám Rak vypráví o událostech ve vašem životě, měli byste velmi pozorně naslouchat, jak problém vyřešit, často také něco navrhuje, někdy nevědomky a mezi řádky.

Lev

Dar Lva spočívá v tom, že k němu přicházejí lidé, přátelé, známí, kolegové, ne proto, že by je přitahoval jako magnet, že by měl dobré způsoby nebo charakter, ne, prostě je přitahuje sám. Ačkoli mají Lvi složitou povahu a arogantní způsob komunikace, vzbuzují důvěru a respekt. Přátelé se mohou objevit sami a ve velkém počtu, většinou s tím Lev nic nedělá. Přitažlivost je jejich jedinečným darem.

Panna

Panny mají zvláštní dar - rozumí lidem a situacím, dokáží pochopit každého se všemi jeho přednostmi i nedostatky, pokud s dotyčným člověkem mluví. Dělají to bez nátlaku, velmi rychle a efektivně, jako nikdo jiný. Panny jsou nejlepšími společníky a to je jejich dar.

Váhy

Váhy umí a milují vytvářet z improvizovaných věcí něco krásného a hodnotného, chápou zjevnou vznešenost v obyčejných věcech, dokonale rozumí umění a tvořivosti. S tímto vzácným nadáním si poradí v nejrůznějších podmínkách, dokáží přežít a vydělat peníze kdekoli.

Štír

Štíři se nebojí žádných životních obtíží. Mají neuvěřitelnou statečnost, která jim pomáhá statečně vzdorovat všem vášním a neštěstím, potížím a cestám. Tento dar od Boha je dán všem Štírům, jsou mocní a odvážní, stejně jako mstiví.

Střelec

Střelci rychle a aktivně vstřebávají všechny informace, které pro sebe potřebují, rychle prosívají přebytečné a nezahlcují si mysl zbytečnými fakty a informacemi. Zároveň jsou schopni efektivně využívat to, co se naučili, a aplikovat to ve svém životě, přičemž se učí rychleji než ostatní znamení zvěrokruhu.

Kozoroh

Kozorozi jsou moudří a inteligentní nad svůj věk, umí nasbírat a využít všechny zkušenosti, které nashromáždili, k velkému prospěchu pro sebe a své podnikání. Vždy umí dát moudrou a praktickou radu - to je jejich hlavní dar, moudrost, zkušenost a praktičnost.

Vodnář

Z nepřátel rychle udělají své nejlepší přátele a jen Bůh ví, jak to dělají. Každý léčitel se během dvou minut rozhovoru promění ve věrného přítele. Stydí se, že si o Vodnáři mysleli něco špatného, a je to také vzácný dar, který nepodléhá jiným znamením.

Ryby

Ryby se na svět vždy dívají skrz růžové brýle, a když potřebují, mohou se rychle změnit. Ale zároveň zůstávají sami sebou a dodržují svá pravidla, ať se děje cokoli, vždy uspějí, a to je jejich dar.

Hlavní foto: volkovysk.by