Setkali jste se někdy s tím, že události, které se dějí, jsou předem dané a jako by je někdo řídil? Nebo jste snad pocítili neodolatelnou touhu a zájem o něco, ale nedokázali jste najít vysvětlení tohoto chování? Příčinou všeho je nahromaděná karma, která má silný vliv na životní situace.

Po každé reinkarnaci zůstává v našem vědomí nebo duši určitá stopa, která je tam uložena až do další inkarnace a odráží se v dalším životě. Někdo může říci, že některé události se dějí náhodně, ale náhody neexistují. Dokonce i datum a místo narození člověka jsou důsledkem karmických vlivů. Analýzou znamení zvěrokruhu můžete určit záliby, sklony a náklonnosti člověka na základě jeho minulých reinkarnací.

Beran

V předchozích inkarnacích jste se přizpůsobili všem změnám, které provedly veřejné osobnosti. Narození v tomto znamení se musí snažit být sami sebou a nenechat se ovlivňovat ostatními lidmi.

Býk

Většina lidí byla v předchozích inkarnacích chudá a chamtivá. Kvůli své lakomosti jsou zvyklí neustále šetřit, a dokonce i ti, kteří se narodili v tomto znamení, stále v mnoha ohledech omezují své výdaje.

Blíženci

Strávili jste spoustu času intelektuálním rozvojem a získáváním vědomostí a ochudili jste se o jednoduché a obyčejné věci. Zapomněli jste, jak si jednoduše užívat života. Nyní, ve své nové inkarnaci, by však lidé narození v tomto znamení měli vidět všechny krásy světa kolem sebe a cítit se šťastní.

Rak

Lidé v tomto znamení byli v minulosti úplným opakem. Téměř všechen čas věnovali práci, podnikání nebo cestování a někdy zapomínali na své blízké. Lidé narození ve znamení Raka jsou v tomto životě strážci domova a věnují se rodině.

Lev

Kvůli své štědrosti a pomoci potřebným z minulého života se Lev stal sobeckým, sobeckým a přehlíživým vůči ostatním.

Panna

Každá inkarnace s sebou přináší specifickou zkušenost. Panny budou ponořeny do starostí tohoto světa, jeho shonu a každodenního života. Přestože měli v předchozích inkarnacích příležitost k duchovnímu růstu, zůstali v klidu a hledali sami sebe.

Váhy

V tomto životě jsou taktní, laskaví a ochotní vést s lidmi dialog. Přikládají velký význam prestiži a pověsti. V minulosti však byly Váhy hrubé a domýšlivé. Nezajímal ji názor někoho jiného. Nyní je čas na změnu k lepšímu.

Štír

V předchozí inkarnaci byli Štíři příliš upovídaní, společenští a neuměli držet jazyk za zuby. Sdělovat jim tajemství bylo proto velmi unáhlené. V tomto životě se všechno změnilo. Jsou tajemné a tiché.

Střelec

Lidé narození v tomto znamení mají sklon k duchovnímu rozvoji, novým poznatkům a snaze o dokonalost. Jedná se o určitý druh karmické rovnováhy, protože v předchozích inkarnacích Střelce vášnivě přitahoval zábavný a promiskuitní život bez prostoru pro moudrost.

Kozoroh

Tito lidé mají všechny vlastnosti podnikatele a úspěšně budují kariéru. Tuto vlastnost získali díky svým minulým reinkarnacím, protože kladli velký důraz na rodinu a vytváření domácí pohody.

Vodnář

Toto znamení se příliš dlouho soustředilo pouze na sebe, protože jim sobectví bránilo vidět ostatní. V tomto životě si Vodnář musí uvědomit a pochopit, že každý člověk je důležitým článkem a v případě potřeby by mu měl všemožně pomáhat.

Ryby

Toto znamení uzavírá zvěrokruh, takže Ryby přišly na svět s určitým záměrem. V předchozích inkarnacích již získali potřebné zkušenosti a nyní je jejich úkolem dosáhnout nelidské moudrosti a duchovní dokonalosti.

Hlavní foto: volkovysk.by