Chcete-li do svého domova přitáhnout peníze, kupte si sochu koně, radí esoterik. Socha koně podporuje pokrok a přináší štěstí.

foto: google

Tok peněz pomůže přilákat loď. Je pouze nutné ji umístit tak, jako by plula domů.

foto: google

Rybičky Arowana také pomohou přilákat do domu peníze. Ve východních zemích je tato ryba symbolem bohatství, úspěchu a prosperity, někde stojí až několik set tisíc dolarů.

Podle nauky Feng Shui přináší Arowana bohatství, prosperitu a úspěch v podnikání.

foto: google

Nejlepším a nejpříznivějším talismanem pro dům je však slon.

Figurka slona se zdviženým chobotem přitahuje štěstí, se spuštěným chobotem chrání dům. Esoterici radí, abyste si koupili figurku slona s chobotem obráceným dolů, pokud si hodláte koupit byt.

Slony lze umístit do jakékoli místnosti.

foto: google

Mnoho šéfů má na stole figurku ropuchy za peníze, ale málokdo ví, že ropucha by měla být umístěna tak, aby symbolicky skočila do domu. Pak bude peněžní tok proudit i do domu.

foto: google

Abyste pomohli ropuchám přitáhnout peníze domů, budete potřebovat mince, papír a pokladničku. Vložte minci na jeden den do soli, pak ji vyjměte a zabalte do papíru zlaté barvy. Pak vyndejte pokladničku, položte ji na vhodné místo a vložte do ní zlatou minci.

Jihovýchod je považován za vhodné místo pro pokladničky a talismany, které přitahují peníze a úspěch.

Nezapomeňte dát svým figurkám - talismanům - odpočinek. Pokud talisman splnil svůj účel a přilákal k vám domů peníze, pošlete je na dovolenou. Zabalte ji do červené látky nebo ručníku a uložte na klidné místo, abyste si ji mohli kdykoli vzít. Pokud talismany nebudou odpočívat, nebudou plnit svou funkci, budou jen představovat krásu a nebude z nich žádný užitek.

Pokud je váš talisman rozbitý, je lepší se ho zbavit. Nelze ji opravit. Esoterici věří, že talismany se rozpadají, když z domu odvedou část negativní energie.

Hlavní foto: google.com