Náš osud a povaha jsou do značné míry určeny hvězdami, pod kterými jsme se narodili. Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu má své jedinečné vlastnosti.

Všichni nakonec toužíme po šťastném životě, jen k němu přistupujeme různými způsoby. To platí pro lásku, obchod, práci, finance i zdraví. Vždy se snažte dodržovat sedm postulátů štěstí, abyste si usnadnili "cestu".

Beran

Berani se nikdy nevzdávají a neustupují ze svých cílů. Jsou velmi hrdí a neurážejí se. Někdy jsou zástupci těchto znamení díky hvězdám tvrdohlaví a impulzivní, což má ale své výhody. Beran dostane vše, co chce. V tomto ohledu jim často pomáhá jejich šestý smysl. Astrologové radí Beranům, aby se naučili důvěřovat svému vnitřnímu hlasu, protože mají velký potenciál, pokud jde o intuici. Astrologové jim také radí, aby byli k ostatním přátelštější.

Býk

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu chtějí být středem pozornosti, a proto se snaží sledovat módu a být originální. Jejich šarm opravdu nezná mezí, ale ve vztazích mohou být velmi nepředvídatelní a žárliví. Býci jsou lidé, kteří rádi zůstávají doma a užívají si svých koníčků a zájmů. Býci jsou inteligentní a mají velký smysl pro humor. Mohou být příliš impulzivní k cizím lidem a sobečtí k blízkým. Lidé v tomto znamení obvykle dosahují velkých úspěchů v podnikání nebo v práci.

Blíženci

Blíženci jsou ráda středem pozornosti. Žijí komunikací, takže vše v jejich životě se odvíjí od ní. Nesnášejí omezení, sklíčenost ani rutinu. Jsou to kreativní lidé, kteří nemají rádi nudu. Milují každého, kdo má neotřelý pohled na věc. Blíženci dosahují velkých úspěchů v lásce, protože mají neuvěřitelné charisma. Kontrola kompatibility vám pomůže odlišit skutečně důležité lidi od velkého množství ostatních - také vám napoví, s kým bude vztah nejtrvalejší a nejdelší.

Rak

Raci upřednostňují oblast lásky, i když se často zaměřují na práci a podnikání. To není na úkor sebe navzájem, to znamená, že rakoviny jsou schopny kombinovat to, co je neslučitelné. Jejich hlavním problémem jsou komplexy a pochybnosti, které brání rozvoji. Raci potřebují kreativní myšlení jako nikdo jiný, přičemž jediná síla myšlenky může jejich sny proměnit ve skutečnost. Osudem Raka je velká rodina, silná láska, výnosné podnikání, stabilita. Tito lidé netouží dobýt svět. To znamená, že si nakonec uvědomí, že štěstí není o moci a penězích, ale o křehké rovnováze mezi láskou a úspěchem. Rok od roku jsou Raci moudřejší, i když se změnou svých zvyků a priorit nespěchají.

Lev

Osud Lvů se vždy vyvíjí nepředvídatelně, protože představitelé tohoto znamení mají různé metody, jak dosáhnout cílů a štěstí. Někdo ke všemu přistupuje kreativně a někdo bere silou a asertivitou. Lvi jsou sobečtí, ale to se změní, když potkají spřízněnou duši. Ve vztazích jsou Lvi velmi pozorní, moudří a upřímní. Každý den jsou lepší, silnější, chytřejší a úspěšnější, takže Lvi mají mnoho nepřátel a nepřátelských lidí. Umět naslouchat radám svých blízkých jim pomůže jejich úděl ještě zlepšit.

Panna

Hvězdy a planety obdařují představitele tohoto zemského znamení zvláštní moudrostí. Panny mohou předcházet konfliktům mezi lidmi, působit jako mírotvorce. Na druhou stranu v nich bují negativita, pokud jim někdo zkříží cestu. Na provokace nereagují, i když by někdy opravdu chtěli. Panny nakládají s penězi moudře, ale v životě jsou málokdy úspěšné, protože nerady riskují. Mají rádi nezávislost a stabilitu. Tato dvě slova jsou synonymem štěstí Panny. Aby zůstali šťastní, potřebují ve správný čas odbourat stres a zvýšit energii.

Váhy

Váhy jsou velmi krásné, charismatické a okouzlující. To platí pro muže i ženy. To, co jim chybí, je sebedůvěra. Jsou velmi chytří a mají velký tvůrčí potenciál, ale někdy se ho bojí realizovat. Váhy jsou ideálním životním partnerem téměř pro každé znamení zvěrokruhu. Lidé narození v tomto znamení prostě musí věřit sami v sebe a v to, že vše v životě dopadne pozitivně a šťastně. Jen tak budou moci překonat všechny překážky, které se jim postaví do cesty.

Štír

Štíři mají velmi složitou osobnost. Jsou to tajnůstkáři, kteří o svých plánech, snech a prioritách raději nikomu neříkají. Dokonce i příbuzní jim málokdy řeknou, co mají v duši. Důvodem není nedůvěra, ale jednoduše to, že Štíři žárlí na svůj osobní prostor. Jsou jedním z nejžárlivějších znamení, takže vztah se Štíry může být velmi obtížný. Mají fenomenální paměť, hojnost talentů, mimořádnou mysl a silné charisma, ale využívají toho velmi opatrně. Štíři jsou obvykle monogamní lidé, kteří se nesnaží získat co nejvíce srdcí. Potřebují jen jednoho člověka, který bude vždy s nimi.

Střelec

Astrologové často označují Střelce za jedno z nejaktivnějších a nejenergičtějších znamení zvěrokruhu. Tito lidé téměř nikdy nesedí v klidu. I když odpočívají, usilují o dynamiku a aktivitu. Rádi cestují a neúnavně hledají své místo na slunci. Díky tomu se z nich často stávají skutečně šťastní, úspěšní a respektovaní lidé. V lásce a ve vztazích obecně je s nimi těžké pořízení, zejména pokud od nich očekáváme nekonečnou oddanost a závazky. Mohou pomoci svému blízkému nebo příteli, ale pouze pokud na to mají ve svém nabitém programu čas. Jsou to ti samí lidé, kterým neustále dochází čas, protože vše je naplánováno na příští týden.

Kozoroh

Kozorozi jsou nedůvěřiví a tajnůstkářští lidé, kteří si budují život přesně podle svých představ. Jsou svými vlastními veliteli. Jsou to výkonní, zodpovědní a inteligentní lidé s dobrou pamětí a analytickým myšlením. Kozorozi jsou ideálními partnery, ale vztahy jsou velmi obtížné. V lásce jsou tito lidé raději velmi opatrní, konzervativní. Na první pohled se mohou zdát uzavřené, ale není tomu tak. Časem to zmizí, protože Kozorozi si na společnost této osoby zvyknou a začnou jí stále více důvěřovat. Největším nepřítelem Kozorohů je stres a negativita.

Vodnář

Hvězdy dávají Vodnářům velkou zásobu síly, kterou spotřebovávají velmi rychle, ale jejich životní energie se nedoplňuje tak rychle, jak by si přáli. Tito lidé jsou rádi nejlepší. Od dětství sní o tom, že všem ukáží svůj talent a dosáhnou úspěchu. Tito lidé jsou schopni navázat pevné přátelství bez zrady a nepříjemných překvapení. Nejdříve si však musíte získat jejich loajalitu a důvěru, bez které určitě nezačnou komunikovat.

Ryby

Ryby mají velmi nestandardní myšlení a pohled na svět. Tito lidé mají silnou empatii, citlivost a rozvinuté tvůrčí schopnosti. V případě potřeby se Ryby mohou stát dobrými učiteli, mentory. Mohou být dobrým vůdcem. To by bylo v pořádku, ale jen Ryby mohou být někdy líné. Potřebují někoho, kdo je povzbudí, motivuje a inspiruje k činnosti. S motivací a nadšením dokážou ryby přenášet hory, takže by neměly být samy. Jejich potenciál se projevuje v týmové práci. Také oni potřebují lásku jako vzduch, protože bez ní jsou plní apatie a smutku. Zamilované Ryby, které cítí vzájemnost, jsou velmi šťastní a úspěšní lidé.

Hlavní foto: volkovysk.by