Ohnivá skupina zahrnuje zástupce tří znamení zvěrokruhu - Střelce, Lva a Berana. Ženy narozené v těchto znameních mají ohnivou povahu. Vyznačují se vášnivostí, dynamikou, impulzivitou, romantičností, sebedůvěrou, konfliktností a nadšením. Stejně jako muži z ohňové skupiny vždy usilují o dokonalost, nezávislost a jejich myšlenky jsou zcela zaměřeny na budoucnost.

Charakter představitelů těchto znamení je mužský, rozporuplný. Jsou mnohem více nakloněny přímočarosti a upřímnosti než ženy narozené ve znamení země a vodního živlu. Z hlediska citové kompatibility jsou ženy v ohnivém znamení ideální pouze pro muže v ohnivém a v menší míře ve vodním znamení.

Žena v ohnivém znamení je obvykle velmi odvážná a nezávislá žena s velmi vášnivou a vášnivou osobností. Je poměrně romantická, má sklon k idealizování, je velmi sebevědomá a na život ve všech jeho projevech pohlíží s velkým nadšením.

Taková žena rozhodně potřebuje muže, jehož povaha sdílí její lásku k romantice. Je prostě povinen zbožňovat svou milovanou a nosit ji v náručí. Při tom všem však musí jednoduše prokázat svou nezávislost na ní, což se podobá úžasnému "logickému triku".

Pokud je Venuše v horoskopu Ohnivé ženy také v jednom z ohnivých znamení, její potřeba prudkých projevů lásky a demonstrativně širokých gest se mnohonásobně zvýší. Koneckonců, oheň má tendenci vzplanout ze všeho vzrušujícího a neobvyklého, takže román o ohnivé ženě by měl být skutečným dobrodružstvím s bouřlivým vírem událostí a pocitů.

Tento druh ohnivé vášně má však i negativní stránku. Faktem je, že ohnivé ženy se většinou vrhají do romantiky po hlavě a téměř okamžitě. Zároveň z ní citová vazba vzniká mnohem rychleji než pochopení, kdo je muž, kterého zbožňuje, ve skutečnosti. Pokud se v horoskopu ženy v ohnivém znamení vyskytují více než dvě další planety, velmi snadno a rychle podléhají rychlé potřebě činů, které provádějí, bez ohledu na cenu, a to i v těch případech, kdy jsou činy záměrně odsouzeny k nezdaru.

Proto je pro ženy narozené ve znamení ohně velmi užitečné naučit se zastavit, pečlivě zvážit a zvážit všechny možné důsledky, nahlédnout do možné budoucnosti, aby se zabránilo nevratnému. Sebeovládání a schopnost odložit potěšení mohou ženám ze skupiny Fire přinést skutečné potěšení. V samotném procesu čekání je pro ně něco zajímavého a vzrušujícího, protože oheň, jak víme, vzplane silněji až se vzrušením a očekávání rozkoše může být mnohem zajímavější než rozkoš samotná.

Nepochybně pozitivní vlastností Ohnivých žen je jejich citová nepřemožitelnost. Pokud jejich románek skončí neúspěchem, což se vzhledem k "ohnivému víru" vášně a jejich náruživosti stává poměrně často, vzpamatovávají se z neúspěchu rychleji než jiná znamení zvěrokruhu a vracejí se ke zdravému rozumu.

Ženy narozené v ohnivých znameních by neměly být odsuzovány za tak impulzivní přístup k milostným románům. Jen se musí naučit sebeovládání a schopnosti udržet si vlastní vášeň.

Z hlediska kompatibility, pokud jde o citovou snášenlivost, se ženy ze skupiny Ohně ideálně hodí k mužům narozeným ve stejném znamení. Právě na nich budou moci ocenit jejich stejnou míru spontánnosti a impulzivity, romantické duše a vášně pro život a lásku. Pokud je však vliv ohnivého elementu příliš silný, může se z tohoto člověka stát superegoista.

Ženy s ohnivým živlem a muži s vodním živlem (Ryby, Štír, Rak) jsou dobře citově propojeni, pokud se v jejich horoskopu nachází jedna nebo dvě hlavní planety ohnivého živlu. Dámy by však měly mít na paměti, že tito muži jsou přecitlivělí a je třeba s nimi komunikovat velmi, velmi opatrně a jemně. Muže ze skupiny Vodnářů často přitahuje temperament ohnivých žen, ale bez vlivu ohnivých planet v horoskopu s nimi budou vycházet jen velmi obtížně.

Muži ze zemské skupiny (Kozoroh, Panna, Býk) a vzdušné skupiny (Vodnář, Váhy, Blíženci) jsou pro ohnivé ženy zcela nevhodní. Jejich jasně vyjádřená intelektuální povaha se nutně střetává s emocionální povahou ohnivých žen. Takový muž jednoduše nepochopí a neocení hlubokou emocionalitu Ohnivé ženy, protože ji považuje za nespoutanou a nespoutanou povahu, a pravděpodobně se mu nebude líbit, když bude neustále mluvit o svých pocitech. Takový muž jí bude připadat příliš racionální, logický a citově zcela cizí.

Je velmi důležité, aby partner Ohnivé ženy měl sebevědomí, jinak se s její sebevědomou povahou nedokáže vyrovnat. Kromě toho musí být velmi silný a odolný duchem, aby jí umožnil užívat si plné svobody a nezávislosti, po které tolik touží.

Muž prostě musí být velmi citlivý a citově loajální a zároveň musí mít pořádnou dávku trpělivosti, aby dokázal odolat její nesnášenlivosti. Dalším žádoucím rysem je štědrost; svou vášeň musí čas od času neustále obdarovávat nejrůznějšími dárky, které ženy v ohni tolik milují. A samozřejmě musí umět riskovat, být impulzivní a spontánní, jinak se s ním Ohnivá žena jednoduše začne nudit.

Hlavní foto: google.com