Kozorozi

S Kozorohy je někdy velmi obtížné komunikovat, protože jsou tvrdohlaví a nikdy nedělají ústupky. Představitelé tohoto znamení zvěrokruhu věří, že souhlasit s někým v jakékoli otázce znamená zradit sebe a svůj názor. Kozorozi mají malý okruh přátel, protože se často dostávají do sporů a otevřeně dávají najevo svou netrpělivost. S Kozorohy je velmi obtížné spolupracovat a vést obchodní jednání.

Vodnáři

Vodnáři se obklopují velkým množstvím lidí, které dokáží okouzlit od první minuty. Zároveň si však Vodnáři váží pouze osobního názoru. Někdy jdou Vodnáři až příliš tvrdošíjně za svým cílem, a pokud to situace vyžaduje, mohou se změnit ve skutečné despoty. Vodnáři mají bystrý rozum, ale jsou ovlivněni emocemi, které je nutí k naprosto neuváženým činům - to se často odráží na jejich blízkých.

Blíženci

Blíženci jsou nejúzkostnějším znamením zvěrokruhu, pro které se čekání nebo nejistota rovnají smrtelným mukám. Dokážou být náladoví jako děti, požadovat, co chtějí, a po pěti minutách se vzdát toho, co tak horečně chtěli. Blíženci zatěžují okolí svou marnivostí a starostmi a pak snadno zapomínají na své imaginární problémy, zatímco ostatní lidé jsou zcela pohlceni svou situací.

Beran

Beranům vadí jejich přílišná přísnost a impulzivita, které kazí plány a důležité záležitosti. Ať už v práci, nebo v osobním životě, Beran může vše zničit během pěti minut jediným hrubým slovem nebo neopatrným činem. S tímto znamením zvěrokruhu se společný život nebude podobat klidnému toku řeky, ale spíše bouři, která pravidelně odeznívá. Ale ty vzácné chvíle klidu za to opravdu stojí.

Štíři

Štíři žijí s představou, že určitě dostanou všechno, ať už chtějí cokoli. Pokud to nedokážou sami, udělá to za ně někdo jiný. Pokud nic nevyjde, očekávejte problémy, protože Štír se s takovým výsledkem nesmíří. Jsou jedním z nejmstivějších znamení zvěrokruhu a je lepší se s nimi nehádat. Štíři jsou známí svou mocí nad lidmi, usilují o jejich loajalitu a obdiv k jejich osobě.

Hlavní foto: volkovysk.by