Jsou lidé, kteří nedokážou poděkovat, protože se domnívají, že když to udělají, vystavují se zpětnému úderu, protože ukazují svou dobrou stránku. Proto se chovají sobecky a chladně a dávají najevo, že nikoho nepotřebují a každý jim něco dluží. Takoví lidé velmi často nemají ani blízkou osobu (a pokud ano, taková osoba trpí), ani přátele. Představujeme vám 6 nevděčných a bezcitných znamení zvěrokruhu.

Býk

Toto znamení připomíná rozmazlené dítě, kterému je vše dovoleno a každý mu něco dluží. Domnívají se, že nemá smysl říkat "děkuji" a že jim každý dluží i bez toho slova. Proto považují vnější pozornost a respekt za samozřejmost a vyžadují od druhých stále více, a když se jim jich dostane, začnou žádat ještě více.

Blíženci

Toto znamení může být vděčné za projev péče v podobě dárků nebo pohoštění. Ale když mají někoho připravit o čas, zásluhy nebo něco jiného, pak jim začnou být pocity toho člověka naprosto lhostejné. Blíženci vám poděkují za dárek, pamlsek nebo něco jiného, co jim dáte. Pokud však Blížencům dovolíte, aby vám alespoň jednou vzala část času, budou to dělat znovu a znovu, aniž by je napadlo, že byste v té době mohli být něčím zaneprázdněni.

Panna

Toto znamení nedokáže ocenit laskavost a citlivost druhých, protože Panny jsou pevně přesvědčeny, že jim každý něco dluží. Nepoděkují vám ani vám nepomohou, jen si myslí, že to není nutné. Pokud je však odmítnete, budou se na vás zlobit a možná vás dokonce označí za nevděčníka, i když sami nikdy neudělali nic dobrého ve váš prospěch. Proto si nenechte Panny sednout na krk, ale dejte jim najevo, že jim nic nedlužíte a že by vám za projevenou pomoc měly spíše poděkovat, než si myslet, že by vám měly.

Váhy

Toto znamení jistě udělá vše pro to, aby si získalo vaši důvěru a lásku, a když dosáhne svého cíle, ukáže svou pravou tvář, která vůbec nebude taková, jakou Váhy ukazovaly na začátku. Jakmile si takového člověka oblíbíte, začne vás a vaši důvěru zneužívat. Proto se mějte před takovými lidmi na pozoru a ověřte si vše, co toto znamení říká. Pokud vás neustále žádají o věci, které pro vás nejsou výhodné nebo potřebné, znamená to, že Váhy jednoduše využívají vaší laskavosti. Koneckonců je pro ně výhodné, že pro ně děláte všechno, a je jedno, co si o tom myslíte. A pokud potřebujete pomoc, toto znamení najde tisíc a jeden důvod, proč vám nepomoci.

Štír

Štíři jsou zvyklí spoléhat se na všechny lidi a vyžadovat od nich maximální poslušnost a snahu, aby se jim žilo lépe a snadněji. Myslí si, že každý je povinen udělat vše pro ně a splnit jejich přání. Proto byste od nich neměli očekávat vděčnost nebo laskavost, protože v jejich mysli jste již povinni je zbožňovat. A vy sami si lásku a péči od Štíra nezasloužíte, protože ji nepotřebujete, byli jste stvořeni, abyste tomuto znamení sloužili a dělali mu radost.

Vodnář

Při prvním setkání se vám toto znamení bude věnovat všemi možnými způsoby, bude vás zahrnovat laskavostí a péčí a bude vypadat jako dokonalý a sympatický člověk. Touto maskou byste se však neměli nechat zmást. Jakmile se s touto osobou co nejvíce sžijete, sundá masku a ukáže svou pravou tvář. Pokud pro toto znamení uděláte vše, bude se na vás usmívat a děkovat. Ve skutečnosti se však o všechny kolem sebe nezajímá a vaše přítomnost ho jen ruší, takže se Vodnář nudí. Ale nedá to najevo, protože od vás vždycky něco potřebuje a vy mu rádi vyhovíte.

Hlavní foto: google.com