Pro všechny konflikty a neshody lze vždy najít zcela mírové řešení, protože spěchat do boje kvůli nějakým maličkostem je prostě nepřijatelné.

Pravidla civilizovaného světa však nejsou zajímavá pro každého, protože někteří lidé prostě neumějí udržet mír, a tak je pro ně snazší dokazovat svou spravedlnost pěstmi než hledat rozumné argumenty a důkazy.

Takové jsou osobnosti některých zástupců zvěrokruhu, kteří mnohem lépe než slova používají pěsti.

Beran

Berani se při řešení jakéhokoli problému vždy řídí emocemi, takže často nedokážou najít správná slova, kterými by dokázali svůj názor. Proto když si uvědomí, že v hádce nedokážou zvítězit, začnou Berany jednoduše přemáhat emoce a nutí je k unáhlenému jednání.

Koneckonců tito zástupci zvěrokruhu netolerují nespravedlivé zacházení se sebou samými a snaží se bránit svou čest agresí.

Když emoce opadnou, Beran se bude za své činy stydět, ale přizná to jen v případě, že uražená osoba je mu blízká, jinak pro něj bude snazší přestat komunikovat.

Vodnář

Vodnáři jsou vždy velmi vážní v tom, co dělají, takže pokud někdo začne kritizovat jejich činy, začnou se velmi zlobit. I zcela neškodné vtipy mohou někdy tyto zástupce zvěrokruhu vyvést z míry, protože jsou poměrně citliví.

A když se Vodnáři rozzlobí, použijí naprosto všechny metody, aby pachateli ublížili ještě bolestivěji. Protože však nejsou silní ve slovních přestřelkách, musí svůj názor často dokazovat bojem.

Vodnáři jsou navíc přesvědčeni, že tato metoda je mnohem účinnější než ústní dohody, takže je lepší se s nimi už nehádat.

Blíženci

Reakce Blíženců na hádku závisí na tom, v jakém jsou rozpoložení. Koneckonců, skvělá nálada jim umožňuje jednoduše se smát a vyhnout se hlasitým hádkám, ale pokud jsou Blíženci rozrušení nebo úzkostní, výskyt hádky je jen rozruší.

Zástupci tohoto znamení se chovají velmi hrubě a podrážděně a při první příležitosti se pouštějí do boje.

Někdy mohou udeřit člověka, který se je právě snažil uklidnit nebo přerušit hádku, ale potom, kromě lakomé omluvy od Blíženců, bude těžké cokoli slyšet. Možná se začnou vymlouvat.

Rak

Rakové se neradi pouštějí do hádek, protože dobře vědí, že nedopadnou dobře. Koneckonců tito zástupci zvěrokruhu se příliš rychle uchylují k osobním urážkám, aniž by našli argumenty ve svůj prospěch.

Po konfliktu je často napadají kreativní myšlenky a oni si prostě dokážou vymyslet jiný scénář, jak se věci budou vyvíjet, ve kterém budou vypadat ve své vlastní hlavě mnohem chladněji.

V boji zblízka však Rakové nevynikají speciálními dovednostmi, takže je pro ně lepší se konfliktům zcela vyhnout.

Štír

Štíři se umí skvěle hádat a ještě lépe umí bojovat. Zástupci tohoto znamení volí taktiku v závislosti na osobě, kterou mají před sebou.

S některými nepřáteli se přece jen snaží slitovat, ale Štírům nevadí zaútočit na své nelítostné soupeře pěstmi, ale jen pokud to nemá negativní vliv na jejich pověst.

Navíc po takových výstřelcích se ostatní lidé budou ke Štírům chovat poměrně opatrně, budou pečlivě volit fráze a nebudou je obtěžovat kvůli nejrůznějším malichernostem.

Hlavní foto: google.com