Pocity dříve či později vychladnou. A to není nic nenormálního. Jsou však chvíle, kdy je nemožné na někoho zapomenout. Proč se to děje? Astrologové tvrdí, že to závisí na znamení zvěrokruhu. Kdo je tedy z celého zvěrokruhu nejzapomenutelnější? Koho je neuvěřitelně těžké vymazat z paměti?

Střelec

Mezi ostatními zástupci znamení zvěrokruhu vyniká svou nevyčerpatelnou pozitivitou. Kromě toho má Střelec dobrý smysl pro humor. Tento zástupce zvěrokruhu má téměř vždy výbornou náladu. O Střelci se často říká, že je opravdový optimista. Nikdo se s ním nenudí. Dokáže rozveselit i toho nejnudnějšího člověka.

Lidé v tomto znamení jsou velmi kreativní. V hlavě se jim neustále honí různé nápady a plány. A snadno je implementují. Toto znamení zvěrokruhu je až po okraj naplněno nadšením a energií. Stále přichází s něčím novým. Střelec dokáže z obyčejné procházky v parku vytvořit úžasné dobrodružství!

Takovou pozitivitu a štěstí pravděpodobně nezažijete s nikým jiným než se Střelcem. Proto je velmi těžké na toto znamení zvěrokruhu zapomenout.

Vodnář

Vodnář je poměrně pozorný zástupce zvěrokruhu. Má silnou empatii a lidé kolem něj ji dobře cítí. Takové znamení může dát partnerovi snadno najevo, že je mu rozuměno a že je vyslyšen. Toto vzdušné znamení je skutečným psychologem, často označovaným jako "vesta". Vodnář umí naslouchat a podporovat. V případě potřeby vám jistě pomůže vyřešit jakýkoli obtížný životní problém.

Tento zástupce vzdušného živlu dokáže najít řešení i ve velmi obtížné situaci. Jde o to, že Vodnář má mimořádné myšlení. Díky tomu nachází východisko i v neřešitelných záležitostech.

Na Vodnáře nelze zapomenout, protože žádné jiné znamení zvěrokruhu není schopno poskytnout tak důvěrný vztah. A samozřejmě chce s tímto zástupcem znamení zvěrokruhu neustále komunikovat.

Štír

Štír se vyznačuje svou tajemností. Díky své spřízněné duši dokáže opravdu ohromit a předvést výkony. Štír dokáže naplnit partnerův život novými dojmy a jasnými barvami. Toto vodní znamení je tajemné a podezřívavé, ale dokáže vycítit lidi jako nikdo jiný. Snadno odhadne přání lidí. Někdy se zdá, že Štír umí číst myšlenky. Tento představitel zvířetníkového souhvězdí se nikdy zcela neotevře.

Na Štíra se nesmí zapomínat, protože nikdo jiný nedokáže dát svému partnerovi tak živé emoce a vášeň.

Hlavní foto: google.com