Všichni lidé mají temný začátek, ale někteří jsou zlobivější než jiní.

Astrologové pojmenovali znamení zvěrokruhu, která jsou obzvlášť krutá a bezcitná.

Beran

Jejich živel, oheň, je zodpovědný za charakter Berana. Jsou velmi důvěřiví a citliví, ale pokud zraníte jejich hrdost nebo oklamete jejich city, vystřídá je proud krutosti vůči viníkovi. Udeří na nejcitlivější místo a vychutnávají si lidské utrpení.

Je těžké zastavit jejich pomstu, budou si uchovávat v paměti všechny detaily, kterými se provinil jejich bývalý přítel, partner, kolega nebo milenec. A neomezují se jen na jednu slovní krutost. Mohou být pravdivé. Hádky a domácí násilí ze strany Beranů nejsou neobvyklé.

Zároveň se ale mohou stejně rychle uklidnit a jako první navrhnout příměří. Nenechte se však mýlit - jedná se pouze o dočasný oddech.

Blíženci

Blíženci jsou známí tím, že jsou společenští, obklopeni přáteli a známými, těžko se jim zůstává o samotě. Ale v tom je právě to nebezpečí - v davu mají možnost zjistit všechno a o všech. Takže tajemství, záhady, naděje a touhy ostatních lidí pro ně nejsou tajemstvím.

Blíženci se vyznačují dualitou pocitů. Dnes někoho milují a zítra jsou připraveni bez výčitek svědomí zradit. Snadno zradí a nepovažují to za problém. Navíc je často nemožné je oslovit kvůli jejich extrémní infantilitě a posedlosti sebou samými. Možná nechtějí udělat nic špatného, ale svou bezcitností ubližují svým blízkým ještě víc.

Lev

Lvi jsou králi nejen přírody, ale také astrologie. Koupou se v paprscích cizí pozornosti a potřebují neustálé potvrzení zvenčí, že jsou dokonalí. Sami si myslí, že jsou. Ale pokud jim něco nevyhovuje - očekávejte problémy.

Pro Lva je charakteristický vztek, který přichází odnikud, je pyšný a pohrdá "nehodnými". Lvovi nemůžete zkřížit cestu, aniž byste si v něm získali celoživotního nepřítele. Doslova! Zástupci tohoto znamení mohou chovat nenávist k člověku, který jim nic špatného neudělal, a přilévat olej do ohně hněvu neustálým stěžováním si na chudáka.

Štír

K tomu není co dodat - pověst Štíra je předchází. Každý ví, že Štíři jsou tvrdohlaví a mazaní, ale také velmi krutí. A především trpí jejich blízcí - rodinní příslušníci, přátelé a milenci.

Štíři jsou žárliví, podezíraví a pomstychtiví. Neodpouštějí zradu druhých, ale často zrazují sami sebe. O jejich pomstychtivosti se mohou vyprávět legendy. Vědí, jak člověku lhát, a pak mu namluvit, že všechno je už minulostí, a v nejneočekávanějším okamžiku ho ještě více urazí.

Abyste tuto přirozenou krutost potlačili, musíte Štíra obdarovat láskou - potřebuje ji. Její absence - skutečná i domnělá - kazí jejich charakter ještě více.

Kozoroh

Astrologové se domnívají, že Kozorozi mohou být ze všech znamení zvěrokruhu nejbezcitnější. Jsou to sobečtí, vypočítaví a tvrdohlaví lidé, kterým chybí cit. Když však jdou za gólem, dokáží úspěšně hrát na publikum.

Kozorozi milují autoritu a největší potěšení jim působí potlačovat něčí vůli. Pokud se setkají se silným, sebevědomým člověkem, budou pod ním "kopat", dokud ho také nezlomí.

Taková postava má i své výhody - neintrikuje a nepomlouvá za zády ostatních, místo toho monotónně kazí náladu tak, že oběť ani nepochybuje, že to dělá schválně.

Hlavní foto: google.com