Beran

Jste mužem činu a často je pro vás obtížné zvládat své emoce. V nejlepších dnech svým nadšením a energií doslova nakazíte všechny kolem sebe, ale když se naštvete, není horšího člověka.

Řekneš první věc, která tě napadne, ať už je jakkoli bolestivá. Možná dokonce jednáte tak, abyste se negativního pocitu zbavili - bouchnete rukou do zdi nebo začnete dramaticky mávat rukama. Váš hněv je obvykle krátkodobý, ale tyto krátké výbuchy mohou být docela destruktivní a dokonce děsivé, zejména pro cíl vaší agrese.

Štír

Od přírody jste vášnivý, oddaný a tajemný člověk. A zatímco tyto vlastnosti jsou zdrojem vašich pozitivních emocí, jsou zodpovědné za nepříjemnou povahu, kterou máte.

Umíte svůj hněv skrývat a čekáte na vhodný okamžik, abyste ho mohli vypustit. Dokážete být ve svých slovech velmi vypočítaví, takže můžete hodně ublížit. Když vám někdo ublíží, nereagujete okamžitě - uděláte si takříkajíc divadelní pauzu, aby váš projev vyzněl co nejúčinněji.

Obecně řečeno, neexistuje nic, co byste nemohli říct nebo udělat, abyste vyrovnali misky vah a způsobili pachateli stejnou bolest, jakou způsobil on vám.

Býk

Mnoho lidí možná nevěří, že máte tak složitou povahu, ale vy ji skutečně máte. Obvykle působíte jako vyrovnaný a okouzlující člověk, ale jakmile někdo začne zkoušet vaši trpělivost nebo na vás zatlačí na bolavé místo, může okamžitě poznat vaši temnou stránku.

Jste poměrně trpělivý člověk, ale jak se říká, každá trpělivost má své meze. A když ho dosáhnete, úplně povolíte brzdy a dovolíte si říkat, co si myslíte (a co si nemyslíte). Navíc dotyčný takovou reakci od vás vůbec nečeká, takže ho tento útok zaskočí. A je vám jedno, jestli máte pravdu nebo ne - nikdo si přece nedovolí vám něco nařizovat nebo vás z něčeho obviňovat.

Lev

Lze vás označit za člověka se sklonem k demonstrativnímu jednání, který rád dělá scény. A když ztratíte nervy, tyto vlastnosti vám zjevně nepomohou.

Jste sebevědomý člověk a nemáte mnoho nepřátel. Jste však velmi krutí k lidem, kteří se vás snaží oklamat (nebo si myslí, že se o to pokoušejí). Milujete drama, takže neváháte někomu říct, co si o dané situaci myslíte.

Panna

Možná jste od přírody spíše zdrženlivý člověk, ale nepodceňujte svou povahu. Jste zvyklí zadávat si velké úkoly, které postupně a metodicky plníte. Jste nároční, což znamená, že máte vysoká očekávání - jak od sebe, tak od ostatních lidí. Nejste nervózní příliš dlouho.

Lze vás označit za velmi pronikavého člověka, který si všímá silných a slabých stránek druhých. Až tedy přijde čas, budete přesně vědět, jak soupeře zničit. Kromě toho víte, jak snadno a bez scén odstranit lidi ze svého života. Každý, kdo se vám odváží postavit, bude svého rozhodnutí litovat.

Rak

Rak je považován za jedno z nejmírnějších znamení zvěrokruhu, ale to neznamená, že máte klidnou povahu. Od přírody jste extrémně citlivá a emocionální povaha, která vše prožívá s extrémní silou. Hněv není v tomto seznamu výjimkou, a upřímně řečeno, je dokonce na prvním místě.

Obvykle se rozčílíte, když někdo, na kom vám záleží, utrpí újmu. Patříte k lidem, kteří jsou připraveni zemřít za své blízké, a každý, kdo se jim odváží ublížit, se s vámi bude muset vypořádat. Na druhou stranu, pokud osoba, kterou milujete, způsobuje utrpení vám, jistě jí způsobíte stejnou bolest, jakou způsobila vám. Umíte manipulovat s lidskými emocemi, zejména v situacích, kdy se cítíte (ale ne nutně) obětí.

Hlavní foto: google