Nejvíce vyvinutý šestý smysl mají tedy Štíři a Ryby. Tento dar je rozvinutý i ve Střelci, i když se projevuje trochu jiným způsobem.

Ryby

Ryby rády sní o určitých věcech, které se později splní nebo naznačují důležité události, které přijdou. Snadno také rozpoznají znamení - nápovědy.

Mnozí lidé narození v tomto znamení jsou mimořádně duchovní osobnosti. Vnitřní klid je pro ně nesmírně důležitý. A pokud ji nemohou najít, mohou se pokusit utéct od reality.

Ryby však jistě dosáhnou osvícení, pokud se tomuto cíli vážně věnují.

Jejich motto zní: "Cítím - to znamená, že existuji." Lidé narození ve znamení Ryb se tedy ve svém jednání obvykle řídí svými pocity, taková je jejich intuice.

Štíři

Štíři umí v ostatních lidech doslova číst. Intenzivně cítí a hluboce prožívají vše, co se s nimi a kolem nich děje, což jim umožňuje prokázat zázraky jasnovidnosti.

Zástupci tohoto znamení jemně vnímají "vibrace", které vycházejí buď z osoby, nebo z události. Jejich silnou stránkou je schopnost předvídat budoucnost, ale často tato znamení záměrně ignorují a riskují.

Štíři milují nebezpečí, vzrušení, a proto nespěchají naslouchat sami sobě - vždy usilují o akci. To se projevuje zejména v milostných vztazích.

Střelec

Střelci mají také vrozený šestý smysl. Otázkou je, zda jsou ochotni pracovat na svém rozvoji.

Pokud naleznou vnitřní harmonii, mají šanci konečně začít využívat svou intuici pro své dobro. Tento dar je může ochránit v mnoha kritických situacích.

Lidé narození v tomto znamení mají úžasné schopnosti, ale bohužel pro ně ne vždy najdou uplatnění.

Intuice varuje Střelce nejen před nebezpečím, ale také před příležitostmi, které mohou využít. Správně interpretovat podněty však budou schopni pouze tehdy, pokud v nich naleznou pocit harmonie a vnitřního uspokojení.

Hlavní foto: google.com