Každá lidská duše má své temné i světlé stránky. Potřebujeme obojí: bez temných, démonických sil nezvládneme těžké úkoly a bez světlých nepomůžeme svým bližním a nebudeme se snažit učinit svět lepším. Existují však tři znamení zvěrokruhu, ve kterých se narodit znamená najít skutečně andělskou duši.

Váhy

Lidé narození v tomto znamení vždy nenápadně cítí náladu svého okolí. A nejenže cítí, ale také se mohou ujmout problémů druhých lidí a snažit se jim jakkoli pomoci. Tito lidé často obětují své vlastní zájmy pro dobrou věc. A nezáleží jim na tom, jestli je někdo za jejich pomoc vděčný, nebo ne.

Váhy - jemní znalci krásy a harmonie, svou přítomností vnášejí do společnosti klid a mír. Schopnost naslouchat a pomáhat překonat těžké chvíle dělá z Vah skutečně ideálního partnera pro rodinný život.

Vodnář

Tito energičtí bojovníci se nezastaví před ničím, dokud nebude spravedlnosti učiněno zadost. Ve znamení Vodnáře se často rodí talentovaní bojovníci za lidská práva a štědří dobrodinci. Často jsou tak hluboce ponořeni do veřejných záležitostí, že jim nezbývá čas na osobní život. Vodnářům však není dáno žít život obyčejného člověka - prostě nemohou nevidět problémy, které mohou a měli by pomoci řešit.

Navzdory všem nebezpečím, která s sebou může přinášet veřejná činnost, jsou lidé narození ve znamení Vodnáře schopni úspěšně manévrovat a vyhnout se nepříjemným situacím.

Ryby

Pokud je předchozí znamení veřejně známou osobností a hlasitě se hlásí, Ryby naopak o slávu neusilují. Mají tendenci pracovat sami a často se spoléhají na svou bohatou intuici. Léčitelé a jasnovidci, talentovaní umělci - to jsou lidé narození ve znamení Ryb.

Někdy tito lidé sami nedokážou pochopit podstatu svého talentu, takže sebepoznání a duchovní zdokonalování je nedílnou součástí jejich života. Zdánlivě slaboduché Ryby se však dokáží zázračně ovládat, pokud to situace vyžaduje nebo pokud někdo potřebuje jejich pomoc.

Tato znamení jsou jedinečná, ale i ti, kteří se narodili v jiných obdobích, mají své jedinečné vlastnosti, bez nichž by náš svět nebyl úplný.

Hlavní foto: volkovysk.by