Některá znamení zvěrokruhu považují nevěru za konec světa, jiná za rýmu - ta brzy přejde a všechno bude lepší. Existuje také malá část lidí "zhýčkaných" volnými vztahy, kterým samotným nevadí zkoušet nová dobrodružství ve vztazích a přesvědčí vás, abyste to udělali také.

Ve své podstatě klidní představitelé zvěrokruhu uvažují o nevěře z filozofického hlediska.

Násilnější lidé považují odchod "nalevo" od své poloviny za zradu vlasti a jsou připraveni střílet, pokud se pokusí o útěk. Zní vám to povědomě? Pojďme si o tom promluvit podrobněji. Tato znamení zvěrokruhu nedovolí cizoložství:

Rak se nemůže počítat mezi cizoložníky a očekává od vás vzájemnost. Raci jsou přízemní, upřímní a milí lidé.

Slušnost a poctivost nedovolí Rakovi ani pomyslet na zradu. Představitel tohoto znamení si dlouho a pečlivě uspořádával své vztahy na "poličkách" a chápe, že nevěra bude znamenat nepořádek na těchto poličkách, a to se mu nelíbí.

A je nepravděpodobné, že by takový "nepořádek" ve vztahu přežil. Jednoduše nedokáže odpustit nevěru. V jeho "továrním nastavení" není žádná funkce odpuštění nevěry.

Vodnáře tlačí pouta manželství a všech ostatních. Vodnář si v případě deprese uleví tím, že vyhledá dobrodružství. Vodnář tuto možnost samozřejmě má, ale je nepravděpodobné, že by ji využil.

Ale jako sofistikovaný "paroháč" a snílek Vodnář není na jeho tváři. Proto nebude souhlasit s nošením "rohů". V opačném případě půjde až do konce a zapojí se do promyšleného a nepříjemného plánu pomsty za zradu.

Rozvážný a praktický Kozoroh nemá zpočátku v úmyslu jít "nalevo" od své spřízněné duše, která se rozhodla být jeho životní družkou navždy.

To znamená, že ne každý se rozhodne obávat se zrady nebo podrazu, když je vedle Kozoroha. Kozoroh není schopen opustit své "rodinné hnízdo" bez dobrého důvodu.

A v mozku Kozoroha není vůbec místo pro tak lehkovážnou činnost, jako je podvádění. Existují však výjimky, kdy Kozoroh, který má od přírody rohy, je dostane symbolicky. V takových případech Kozoroh navždy opustí milovanou osobu.

Co je moje, není už ničí, tak se Lev rozhodl a od "svého" se obrazně řečeno neodchýlí. Pokud jste svůj osud spojili se zástupcem tohoto znamení zvěrokruhu, měli byste vědět, že jste jeho majetkem.

Nikomu tě nevydá dobrovolně a neodpustí ti, když se "vzdáš" bez jeho souhlasu. Lev si občas nezakazuje "dopřát si" něco bokem, po vzoru své romantické povahy.

Být králem zvířat neznamená, že byste neměli požívat určitých privilegií.

To neznamená, že pokud vezmeme v úvahu pouze čtyři znamení zvěrokruhu, ostatních osm, která jsou zcela promiskuitní, nespolehlivá, nevěrná - nejsou taková od přírody, ale pravděpodobnost spáchání nevěry je vyšší.

Vezměte si například Býka nebo Štíra, kteří okamžitě ukončí vztah, u něhož mají podezření, že přešel na "vedlejší stranu". Zatímco jim samotným nevadí zpestřit si románek mimo manželské lože.

Hlavní foto: google.com