Příslušnost ke zvěrokruhu určuje nejen náš charakter, ale také náš vztah k penězům.

Někdo umí šetřit a nevěnovat pozornost momentálním touhám, zatímco někdo nedokáže odolat pokušení vše utratit. To platí zejména pro ženy.

Blíženci

Ženy v tomto znamení se neliší svým šetrným a horlivým přístupem k vedení domácnosti. Snadno také přistupují k sestavování rozpočtu. Blíženci neumějí šetřit, protože jsou upřímně přesvědčeni, že finance je třeba utrácet. Často si kupují zbytečné drobnosti, propagované značky, aby si naplno užili své oblíbené nákupy. Blíženci se nevyznačují schopností kontrolovat své výdaje. Blíženci se nikdy neomezují na organizování zábavných aktivit: večírků nebo návštěvy kaváren. Blíženci snadno a bohatě utrácejí peníze, protože mají zvláštní schopnost je k sobě přitahovat. Lidé v tomto znamení jsou zvyklí užívat si života tady a teď a nejraději tráví čas příjemně.

Lev

Žena ve znamení Lva nikdy nebude šetřit peníze pro sebe, protože je zvyklá udržovat si image bohatství. Nejdůležitější je pro ni příjem, protože takový člověk si potrpí na luxus. Pokud představitelka znamení Lva není schopna vést slušný životní styl, udělá vše, co je v jejích silách, aby zapůsobila na ostatní. Lev si nenechá ujít příležitost utratit značnou částku za drahý předmět, aby se mohl předvést ve společnosti. Nejméně ráda šetří peníze pro sebe.

Toto znamení umí vydělávat peníze. Bude tvrdě pracovat, aby získala své těžce vydělané peníze, a pak je rychle utratí za zábavu a luxusní kosmetiku. Pro lidi ve znamení Lva je nesmírně obtížné rozumně šetřit. I když se o to snaží, po nějaké době "sáhnou do kasičky", aby si koupili další značkové zboží.

Hlavní foto: google.com