Asi každý se setkal s lidmi, kteří se dokážou rozčílit kvůli jedinému šikmému pohledu. Doslova během vteřiny ztratí nervy a každý se jejich hněvu bojí.

Býk

Zástupci v tomto znamení mohou zůstat dlouho klidní. Nemá cenu se je snažit naštvat, protože v emocionálním zajetí se stávají nekontrolovatelnými a nemá smysl snažit se apelovat na jejich logiku a racionalitu. Doslova jakákoli věc v nich vyvolá zuřivou podrážděnost, a když k tomu přidáte jejich vrozenou tvrdohlavost, vznikne příšerná směs a nezbývá než čekat, až se Býk uklidní. Naštěstí a s radostí pro ostatní tento proces netrvá dlouho.

Lev

Představitelé tohoto znamení se snaží projevovat laskavost a toleranci vůči ostatním. Ale to vše jen do chvíle, než někdo nadhodí nevhodné téma. Lev pak projevuje veškerý svůj zvířecí temperament, aniž by se staral o následky, které takové chování může mít. Lvi raději nekontrolují své výbuchy hněvu, což je pro ostatní velmi nebezpečné. Důležité je, že představitelé tohoto znamení, i když se mýlí, nikdy nepřiznají své chyby.

Štír

Představitelé tohoto znamení mají talent skrývat své pocity a emoce. To vše však není trvalé. Pokud se Štíři přestanou ovládat, všechno vyjde najevo. Jejich vrozený hněv a vášeň v tuto chvíli přebírají představitelé z pod tohoto znamení. Až to skončí, Štír přijde na mnoho dobrých důvodů pro své chování. Zástupci z tohoto znamení jsou velmi pomstychtiví, takže pokud se zdálo, že se vztahy po hádce zlepšily, není to zdaleka pravda. Štíři si zášť dlouho pamatují a nevynechají jedinou příležitost, aby takového člověka bodli.

Střelec

V arzenálu zástupců tohoto znamení jsou pouze dvě taktiky jednání. První, která je také nejoblíbenější, je, že když dojde ke konfliktní situaci, Střelec se z tohoto "území" jednoduše stáhne. Druhá taktika je odvážnější a ospravedlňuje příslušnost k ohnivému živlu - zástupci z tohoto znamení jednoduše nechají konflikt vyhnít. A věci mohou skončit velmi nepříjemně. Bez ohledu na zvolenou taktiku se Střelec po vyřešení situace za své chování emotivně omluví.

Kozoroh

I když mají Kozorozi špatnou náladu, dokážou svůj emocionální stav ovládat. Každé sebeovládání má však své hranice. Ve většině případů, pokud někdo záměrně vyruší představitele z tohoto znamení, určitě se dočká odezvy, která nebude příliš příjemná. V nejlepším případě se takový člověk na svou adresu dozví spoustu nových a nepříjemných informací, proti kterým ani nebude nic namítat. V nejhorším případě se připravte na to, že podnět bude doslova fyzicky odstraněn z prostoru akce.

Hlavní foto: navalnyfals.com