Mnozí z nás využívají každé příležitosti, aby si odpočinuli od komunikace s ostatními lidmi, aby přemýšleli o životě, aby strávili čas v tichu a samotě. Astrologové však zjistili, že v kruhu zvěrokruhu jsou lidé, kteří by neměli zůstat sami. Kdo jsou tato nešťastná (nebo naopak šťastná) znamení zvěrokruhu a proč je pro ně nežádoucí zůstat sám?

Lev

Ano, velmi charismatický Lev je neustále obklopen lidmi a každý den získává nové přátele. Možná se Lev podvědomě vyhýbá samotě. Koneckonců je to děsivé - nutnost analyzovat, zabývat se sebekritikou. A Lew a introspekce jsou v podstatě neslučitelné - co když Lew objeví chybu sám v sobě? Navíc si nedokážete představit smutného a zamyšleného Lva - a to se stane, pokud najednou přestane být středem pozornosti.

Váhy

Na pohled jsou klidní, vyrovnaní a soběstační. Faktem je, že Váhy jsou takové i na veřejnosti, a pokud zůstanou alespoň jeden den samy, mohou propadnout depresi. Ne, Vahám nevadí meditovat o samotě. Déle než hodinu by však Váhy neměly být samy - vzdušné bytosti si najdou spoustu komplexů a nebudou schopny se samy zbavit negativních myšlenek.

Dlouho jsem nemohl být o samotě. Okamžitě mě napadlo, že mě nikdo nepotřebuje, že mě všichni zradili a komunikují za mými zády. Pak jsem na tomto problému pracovala s psychoterapeutem a nyní jsem se ho zbavila. Váhy, 29 let

Střelec

Střelec a sám? To je v podstatě nemožné. Střelec je ochoten vyběhnout na ulici a mluvit s cizími lidmi, i když jsou to velmi nepříjemní a podezřelí lidé. Pokud se to však stane a ohnivé znamení na chvíli "zmizí" z davu přátel, zavládne v životě Střelce chaos. Střelec bude zmatený a začne vyšilovat víc než kdy jindy - a co udělá osamělý Střelec, je lepší nevědět. Pokud tedy uvidíte smutného Střelce, přistupte k němu a poplácejte ho po rameni - bude vám vděčný a okamžitě si vás zapíše na seznam nejlepších přátel.

Pro někoho je samota svoboda a možnost být sám sebou. Pro tuto trojici zvěrokruhu je však samota skutečným a beznadějným peklem.

Hlavní foto: uznayvse