Francouzský herec afrického původu Omar Sy se proslavil díky filmu Nedotknutelní, v němž je jeho postava najata, aby pracovala pro ochrnutého boháče a vrátila mu radost ze života. Po vydání filmu v roce 2011 hercova kariéra prudce vzrostla.

Omar, který v té době pracoval jako herec už více než 10 let, začal konečně dostávat hlavní role a dostal se i do Hollywoodu na ty nejrozpočtovější projekty. V roce 2014 se objevil ve filmu X-Men: Minulost, která přijde, v roce 2015 ve filmu Jurský svět, poté hrál ve filmu Rona Howarda Inferno, propůjčil hlas jedné z postav v pátém díle Transformers a v roce 2020 se zúčastnil filmové adaptace knihy Jacka Londona Krvavá touha.

foto: google

foto: google

foto: google

Souběžně s tím pokračovala Syova kariéra v jeho rodné Francii. Proto si zahrál v dalším filmu režisérů Oliviera Nakache a Erica Toledana, tvůrců filmu Nedotknutelní, s názvem Samba, kde mu byla partnerkou Charlotte Gainsbourg.

foto: google

Osobní život 42letého herce přitom není o nic méně intenzivní než ten profesní. Má pět dětí, všechny od jedné ženy jménem Helene. Omar a jeho vyvolená se vzali v roce 2007, zatímco spolu začali chodit o deset let dříve.

Manželé žijí nedaleko Paříže. Na svých instagramových profilech jen zřídka ukazují fotografie svých dětí, ale díky vzácným výjimkám se můžeme dozvědět, že jejich dceři Sabah je 17 let a další dceři Amani tři roky. Pár zároveň pravidelně zveřejňuje společné fotografie a dává tak fanouškům příležitost znovu ocenit krásu jejich netradičního vztahu.

Hlavní foto: google.com