Některá znamení zvěrokruhu mají vrozený dar manipulovat s lidmi. Při budování svého života tito lidé vždy sáhnou po svých schopnostech, což z nich dělá dobré vůdce, kteří dosahují velkých výšek.

Zároveň tato znamení využívají svých zkušeností k manipulaci s lidmi nejen v práci, ale i v osobním životě.

Štíři jsou energetickí upíři

Štíři jsou nejmystičtějším znamením zvěrokruhu. Většina Štírů má vrozené parapsychické schopnosti a bez jakéhokoli výcviku chápe, jak jejich dar funguje. Umí předvídat budoucnost a budoucí jednání člověka.

Štíři mají dobře vyvinutý smysl pro empatii, který často využívají jen pro svůj vlastní prospěch. Dokážou proniknout do duše člověka a odhalit nejcitlivější místa, takže Štíři mohou svého partnera v budoucnu snadno ovládat ve svůj prospěch.

Tito lidé rádi zkoušejí psychiku druhých, zda vydrží, a jsou snadno manipulovatelní, takže je lze označit za skutečné energetické upíry.

Blíženci - žolíci se dvěma tvářemi

Blíženci jsou také skutečnými králi manipulace. Hlavní dovedností, kterou rádi využívají, je schopnost číst chování ostatních lidí a vypočítávat jejich následné kroky.

Blíženci dokáží najít osobu, kterou potřebují a kterou lze snadno přesvědčit o tom, co toto znamení potřebuje. Jejich dialogy s ostatními lze přirovnat ke skutečným hypnotickým sezením.

Je tedy vidět, že Blíženci, kteří nejsou rozenými vůdci, řídí velké množství lidí.

Ryby jsou sadisté za maskou sentimentality

Ryby jsou od přírody velmi emocionální, což jim umožňuje "nasytit" ostatní lidi, ale ve svůj vlastní prospěch. Ryby jsou schopny zcela nezištně reagovat na žádost o pomoc, ale zároveň jasně pozorují slabiny dané osoby v samotném procesu pomoci.

Pokud to Ryby potřebují, použijí získané informace proti dané osobě a pro své vlastní účely. Velmi často šíří falešné pomluvy, aby přiměli důvěřivce přijít k Rybám pro pomoc. Tito lidé využívají své prozíravosti k tomu, aby někoho ovládali, a přitom své jednání maskují péčí a láskou.

Lvi jsou domýšliví aristokraté

Lvi jsou prostě skvělí vůdci, a proto považují za svou povinnost přivést všechny na správnou cestu. Lvi přesně vědí, kteří lidé budou moci zůstat mezi věrnými služebníky a budou vždy následovat svého vůdce.

Právě k takovým lidem směřuje Lev své inspirativní projevy. Lvi jsou sebevědomí, a proto na rozdíl od jiných znamení zcela otevřeně ovládají lidi, aniž by pochybovali o správnosti svých činů.

Hlavní foto: google.com