Může to znít zvláštně, ale Rak je také jedním z nejsilnějších znamení, zejména pokud jde o domov a rodinu.

Váhy se projevují klidně, když něco potřebují, a nikdy se nevzdávají. Její síla spočívá ve schopnosti vytrvale dosahovat svých cílů.

Tajemství úspěchu Střelce spočívá v tom, že navzdory všem neúspěchům vždy najde sílu začít znovu. Je silný jako Fénix, který znovu a znovu vstává z popela.

Mnoho lidí si myslí, že Kozoroh je nejsilnějším znamením zvěrokruhu, ale není to tak úplně pravda. Přestože je dobrý diplomat a stratég, ztrácí kontrolu nad skrytými emocemi. Je pravda, že dokáže překonat všechny zkoušky, je houževnatý a vytrvalý, ale Kozoroh tolik touží po úspěchu a kariéře, že se to stává jeho slabinou.

Síla Štíra spočívá v jeho schopnosti rychle se zotavit z neúspěchů. Je to nejen jedno z nejsilnějších astrologických znamení, ale také nejmystičtější. Lidé narození v této konstelaci mají magnetický a pronikavý pohled na svět.

I když je Štír fantastické znamení, ohnivý Lev je považován za nejsilnější a nejšťastnější znamení. Mnoho věcí na tomto světě je mu k dispozici, aby je pochopil. Správná strana je ta, kterou si vybere, a vesmír pro něj vůbec není záhadou. Středem vesmíru je vždy přesně to místo, kde je Lev se svým doprovodem, který ho obdivuje. Ať už zástupce tohoto znamení dělá cokoli, dělá to s velkým vkusem a zároveň velmi teatrálně. Je náchylný k lichocení, což je jeho jediná slabá stránka. Obyčejné věci ho nezajímají. V tomto životě chce dostávat jen to nejlepší.

Hlavní foto: google.com