Pravá láska přichází jen jednou. Některým ženám se podaří tento pocit udržet, znásobit ho, odevzdat se svému milovanému, beze stopy se v něm rozpustit. Jeho obraz žije v jejich srdcích, dává jim sílu jít vpřed, ale někdy přináší i bolest. Ale ať se děje, co se děje, ze srdce ji nelze vyhnat. Některá znamení zvěrokruhu jsou samozřejmě takovými vztahy proslulá. Přesto je všechny nelze označit za monogamní. Takové však v moderním světě stále existují.

Býk

Zástupci tohoto znamení se snaží být nezávislí a silní. Přesně vědí, co od života chtějí, a vždy si jdou sebejistě za svými sny. Získat srdce Býka je obtížné. Tyto dámy se mohou nechat milovat, ale samy projevují lásku jen jednou za život. Po setkání se svým vyvoleným ztrácí Býk kontrolu. Na postavení, vzhledu a prosperitě druhé poloviny nezáleží.

Býk se stává rukojmím nádherného pocitu, i když ho nedá najevo hned, postupně se přibližuje k partnerovi. Právě díky této pomalosti a opatrnosti mění Býk svého muže k lepšímu, aniž by si toho všiml. Uzavřený a nejistý muž se vedle ženy ve znamení Býka promění v odhodlaného a úspěšného muže. Pokud tento vztah selže, muž ve znamení Býka navždy uzavře své srdce a nikoho k sobě nepustí. A to všechno proto, že všechnu krásu, kterou toto znamení mělo, už rozdalo své jediné.

Panna

Dívky ve znamení Panny se málokdy zamilují. Pokud však do jejich srdce vstoupí láska, nikdy ji nepustí. Mezi Pannami je mnoho monogamních lidí, což může mnohé překvapit. Lidé v jejich okolí jsou zvyklí, že Panna je racionální člověk. Je to vypočítavá osoba, která v srdečních záležitostech dokáže zcela zapomenout na své základní životní zásady. Její partner nemusí být dokonalý, ale pokud ho Panna velmi miluje, odpustí mu vše a v zájmu vztahu snese mnohé.

Panny jsou v lásce naprosto naivní. Přivírají oči nad jeho nedostatky a přisuzují mu řadu kladných vlastností. Taková láska dokáže díky úsilí Panny překonat všechny překážky. Muž, který potká monogamistku ve znamení Panny, má štěstí.

Ryby

Bylo by chybou nezařadit Ryby, romantické a citlivé povahy, do seznamu monogamních lidí. Ryby už od dětství sní o pravé lásce jako v pohádce. Doslova žijí tímto nádherným pocitem a podřizují se mu, kdykoli se s ním setkají.

Pro partnera jsou ryby připraveny na všechno. Hranice se pro ně stávají podmínkou, obětují své zájmy, ideály a udělají cokoli, aby byl jejich partner šťastný. Pokud je druhá polovina daleko od toho, o čem Ryby sní, nahradí všechny nedostatky výhodami a plně využijí svou představivost. Žena ve znamení Ryb bude o své city pečovat se zvláštním zájmem a snažit se je posílit, aby byl vztah spolehlivý. Její city nelze zabít. Ne každý dokáže takto milovat. Je to doslova dar z nebes.

Hlavní foto: youtube