Astrolog Vlad Ross pojmenoval nejsamostatnější znamení zvěrokruhu a jejich protiklady.

Nezávislé

Vodnář

Je marné plýtvat silami a snažit se udělat z Vodnáře otroka. Nikdy z něj neuděláte pouhého umělce, který není kreativní a nenabízí vlastní řešení. Člověka narozeného v tomto znamení zvěrokruhu nedonutíte pracovat podle rozvrhu.

Vodnáři si navíc cení své svobody a respektují svobodu druhých.

Štír

Štír je často vzpurný a neustále s něčím nesouhlasí. Pokud se pokusíte udělat ze Štíra otroka, vyvolá to okamžitou násilnou reakci - Štír okamžitě vyvolá vzpouru nebo revoluci. Je to nejrevolučnější znamení zvěrokruhu.

Střelec

Kvůli své přílišné lásce ke svobodě mohou mít Střelci velké potíže s tím, aby se v životě upnuli k jedné ženě nebo muži, protože jsou náchylní k podvádění.

Jsou náchylní k intrikám, proto je lepší je nenechávat jezdit k moři samotné.

Pro Střelce je také nejdůležitější cítit vlastní svobodu.

Rak

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu vždy ustupují a chtějí, aby jim všichni pomáhali a starali se o ně. Rodiče musí často podporovat raka finančně i psychicky, a to nejen v dětství, ale i v dospělosti. Potřebují prostě přijmout, když ne nějakou pomoc, tak neustále slyšet slova útěchy a povzbuzení.

Ryby

V Rybách se závislost projevuje trochu jinak. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu mohou dosáhnout hodně, ale je velmi důležité, aby našli spřízněnou duši. Je důležité, aby cítili lásku a také potřebovali inspiraci. Ryby se nechají snadno odradit. Kromě toho nemají rádi konkurenci.

Panna

Jsou to vynikající pracovníci. Panny mohou efektivně pracovat pouze pro někoho a pod vedením někoho jiného, než aby si otevřely vlastní firmu. Je pro ně poměrně obtížné stát se vůdcem. Aby se Panny cítily organicky ve vedoucí pozici, potřebují mít v horoskopu další zvláštní ukazatele. A pokud takové ukazatele neexistují, bude člověk pro někoho pracovat celý život.

Hlavní foto: google.com