Zástupci těchto znamení zvěrokruhu mají vlastní sílu učinit svět o něco lepším. Zde je návod, jak na to.

Lev

Zástupci tohoto znamení jsou téměř vždy úspěšní ve všech oblastech. Touha překonat všechny ostatní jim byla dána v den jejich narození. Právě tento pocit je pro Lva hnacím motorem a pomáhá mu dosáhnout i zdánlivě nemožných cílů. Zdá se, že osud sám pomáhá Lvu ve všech jeho snahách. A skutečně tomu tak je. Lvi však nikdy nezahálejí. Jsou připraveni jednat kdykoli a kdekoli.

Ryby

Od narození jsou obdařeni zvláštní citlivostí a empatií a jsou schopni obětovat se pro druhé. A přestože je to často zdrojem dalších problémů, ryby jsou stále pod ochranou vyšších mocí.

Ryby rozumí tomuto světu jako nikdo jiný a dělají ho lepším. Ryby se vždy snaží nést s sebou dobro. A za to budou jistě odměněni.

Střelec

Štěstí je vždy na straně Střelců. Osud občas dává zástupcům tohoto znamení nové šance a příležitosti. Mít za přítele Střelce navíc znamená mít trochu štěstí. Střelci nikdy neodmítnou pomoc svým blízkým a rádi se podělí o své štěstí. Střelci jsou ti, kteří pomáhají ostatním překonávat životní těžkosti. A to je velmi cenná vlastnost!

Hlavní foto: volkovysk