Astrologové si to vykládají po svém. Věří, že některá znamení zvěrokruhu mají zvláštní sklony k tomu, čemu naši vzdálení předkové říkali magie. Která znamení mají větší pravděpodobnost, že se naučí tajné znalosti, než ostatní?

Rak

Rak se rodí s empatií. Laskavá a citlivá povaha tohoto znamení mu umožňuje velmi jemně vnímat emoce a nálady ostatních lidí. Z tohoto důvodu mají Raci pověst velmi náročných lidí. To není překvapivé, opravdu "vidí" všechny lidi vedle sebe. Pokud k tomu přidáte vysoce vyvinutou intuici, můžete získat "dar jasnovidectví" bez jakéhokoli mysticismu. Astrologové se však domnívají, že pokud Rakové chtějí, mohou tento dar rozvinout na nejvyšší úroveň.

Panna

Pokud jde o zvláštní schopnosti, Panna má bystrou mysl a mimořádnou vytrvalost. Tam, kde by se jiná znamení dávno vzdala, Panna pokračuje krok za krokem pomalu vpřed ke svým cílům. Možná proto je v přízni vyšších mocností. Pokud se Panna rozhodne zvládnout nějaké magické "praktiky", nebude to pro ni snadné, ale nakonec zvítězí vytrvalost.

Štír

Jedno z nejsilnějších znamení z hlediska energie. Štíři jsou si dobře vědomi svých schopností, ale neradi je propagují nebo o nich mluví. Proto často nerozvíjejí své přirozené nadání. Pokud se však Štír rozhodne jít tímto směrem dál, štěstí mu bude vždy nakloněno. V některých případech jsou představitelé tohoto znamení dokonce schopni "překrucovat" běh událostí a "přizpůsobovat" si realitu.

Vodnář

Jedinečná osobnost se silnými magickými schopnostmi od narození. Jde o to, že Vodnář sám často nepotřebuje "všechno". Může dosáhnout obrovského úspěchu, pokud se rozhodne rozvíjet to, co je v něm. V tomto případě bude Vodnář schopen ovlivnit, a dokonce radikálně změnit názory ostatních lidí.

Hlavní foto: volkovysk