Divili byste se, kdyby si nevytvářeli nové tváře.

Alice Waltonová - 54,4 miliardy dolarů

foto: google

Alice Waltonová je nejbohatší ženou světa. Je známá svým přínosem americkému průmyslovému gigantu Walmart a je spolumajitelkou této společnosti. Je vidět, že botox se jejího obličeje nedotkl a její vlasy vypadají velmi přirozeně. Alice vypadá vznešeně díky neutrálnímu make-upu a věcnému stylu.

Françoise Bettencourt-Myers - 48,9 miliardy dolarů

foto: google

Při pohledu na tuto ženu by vás ani nenapadlo, že pracuje pro nejbohatší kosmetickou společnost na světě - L'Oréal. O Françoise vědělo jen málo lidí, ale po smrti své matky získala 33 % akcií společnosti a rychle zbohatla. A navzdory svým příjmům vypadá Françoise co nejpřirozeněji, bez výrazného make-upu.

Julia Kochová - 38,2 miliardy dolarů

foto: google

A tato Američanka získala po smrti svého manžela až 38 miliard dolarů a stala se jedinou majitelkou ropné společnosti Koch Industries. Jelikož její manžel zemřel na rakovinu, není jí toto téma lhostejné - pravidelně se věnuje charitativní činnosti. Věk této podnikatelky prozrazují vrásky - a přesto se Julia obejde bez zásahu chirurga.

Mackenzie Bezos - 36 miliard dolarů

foto: google

Tato žena je bývalou manželkou Jeffa Bezose, zakladatele Amazonu, největší americké společnosti prodávající nejrůznější věci a produkty. Po rozvodu získala až 25 procent akcií a okamžitě se zařadila mezi další bohaté krásky na seznamu Forbesu. Je mnohem mladší než ostatní lidé na seznamu, vždy nosí lehký styling a přirozený make-up. Žena vypadá upraveně.

Hlavní foto: google.com