Každý může najít lásku svého života, díky níž najde štěstí a prožije zbytek svých dní. Existují však znamení zvěrokruhu, jejichž představitelé to mají velmi obtížné. Astrologové tvrdí, že ženy z následujících čtyř znamení zvěrokruhu jsou častěji svobodné než ostatní.

Býk

Ženy ve znamení Býka přesně vědí, v čem jsou dobré, a aktivně využívají své silné stránky. Nebojí se být sami, protože jsou přesvědčeni, že díky všem svým silným stránkám mohou snadno najít spřízněnou duši. Ženy v tomto znamení však mají výbušnou povahu a tvrdohlavost. Jen velmi silný a vytrvalý člověk může takové kombinaci odolat. To je hlavní důvod, proč jsou ženy ve znamení Býka často osamělé. Navíc ženy ve znamení Býka, které si myslí, že konečně našly muže svých snů, ho obvykle podrobí zkoušce svých citů. Ne každý to také toleruje.

Opět zůstali bez partnera, zástupci z tohoto znamení se příliš neobávají, protože kolem je vždy mnoho fanoušků, kteří jsou připraveni bojovat o srdce této ženy. Žena ve znamení Býka však sní o dlouhodobém a vážném vztahu, nikoli o pomíjivých románcích. To je hlavní problém, kvůli kterému se může cítit velmi osaměle a zoufale.

Lev

Ženy narozené ve znamení Lva se jako pravé královny zdají být hrdé a nepřístupné všem kolem sebe. Přesto jsou snem mnoha mužů. Představitelky v tomto znamení jsou na rozdíl od žen ve znamení Býka velmi zatíženy vlastní osamělostí. Je pro ně nesmírně důležité, aby se cítily potřebné. Daří se jim jen vedle starostlivého muže, který je ve vážném vztahu a cítí jeho podporu.

Ve skutečnosti nejsou ženy ve znamení Lva tak nepřístupné, jak se zdá. Jejich chování není odporné, i když to tak zvenčí vypadá. Lvice nechtějí nic uspěchat, a proto jsou na začátku vztahu trochu opatrné. Někdy toto pravidlo porušují ženy ve znamení Lva. Ale jakmile se jednou spálí, začnou být zase opatrní a přestanou se hrnout do dalších vztahů. Ne všichni muži jsou ochotni čekat na takovou ženu, aby jim dovolila udělat další krok ve vztahu, takže často ženy z tohoto znamení zůstávají samy, což později těžce nesou.

Panna

Panny jsou osamělé, protože si samy hledají a vybírají životního partnera. Nejsou zvyklé, aby se k nim někdo příliš přibližoval, a neočekávají od mužů dvoření. Panny se samy rozhodují, s kým chtějí navázat vztah, ale obvykle jim trvá velmi dlouho, než najdou toho pravého. Pokud se ženě ve znamení Panny na muži něco nelíbí, je nepravděpodobné, že by si někdy našel cestu k jejímu srdci. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu si sami vytvářejí problémy, což vede k hlubokému pocitu osamělosti.

Kozoroh

Ženy ve znamení Kozoroha jsou velmi tajnůstkářské, což je hlavní důvod jejich osamělosti. Neotevřou se prvnímu nejlepšímu člověku a nejsou zvyklí, aby se k nim někdo příliš přibližoval. Často je pro ně obtížné otevřít se i tomu nejbližšímu člověku. Ne každý člověk takové chování pochopí a ne každý se s ním dokáže vyrovnat. Muž takové ženy musí mít velkou trpělivost, aby s ní udržel dobrý vztah. Ale aby měl muž takové vlastnosti vůči ženě, musí se do ní zamilovat bez paměti. Samozřejmě, že existují, ale nestane se tak okamžitě. Proto jsou ženy ve znamení Kozoroha často zklamané z mužů a cítí se velmi osamělé.

Hlavní foto: google.com