Lidé se dělí na dva typy. Jedna kategorie lidí je zvyklá vždy a ve všem hájit své názory a přesvědčení, aniž by se bála setkat se s partnerem ve skutečné konfrontaci. Druhá kategorie dává přednost jemnému, taktnímu a diplomatickému řešení všech sporných otázek. Umí naslouchat druhým a jejich hrdost jim umožňuje přijmout něčí názor jako pravdu. Nemají rádi křik, zmatek a ještě méně konflikty a hádky. Astrologové věří, že toto chování může být ovlivněno hvězdami, a obvykle určují několik nejtaktnějších a nekonfliktních znamení zvěrokruhu.

Rak

Tento žebříček otevírá citlivá rakovina. Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu mají jemnou intuici, která jim umožňuje vycítit partnera rozhovoru. Velmi citlivě vnímají změny nálady a přání svého partnera, což jim umožňuje velmi obratně nasměrovat rozhovor správným směrem a zmírnit případné výkyvy. Raci se vždy snaží vyhnout otevřenému konfliktu. Vědí, že to vede jen k nelibosti, a proto raději hledají konstruktivnější způsob řešení problémů. Rakové jsou v konverzaci velmi zdvořilí. Výměna názorů s nimi je příjemná, protože jsou to velmi inteligentní a citliví partneři.

Panna

Panna má vždycky na všechno svůj názor, ale má dost rozumu na to, aby ho nedávala najevo. Zástupci tohoto znamení dokáží najít společná témata s lidmi všech věkových kategorií a názorů, takže je vždy provází sláva vynikajících vyjednavačů. Panny jsou schopny podpořit jakoukoli konverzaci a jsou ochotny vyslechnout něčí názor, ale pouze pokud je podložen fakty a důkazy. Panny jsou velmi zdvořilé a taktní, ale nesnášejí hulváty a hrubiány: s takovými lidmi rozhodně nebudou komunikovat.

Váhy

Váhy jsou známé svou společenskostí, taktem a diplomacií. Jsou to bezkonfliktní lidé, kteří dokáží vést rozhovor na jakékoli téma. Je velmi těžké s nimi polemizovat. Váhy nemají rády křik a hádky a vždy najdou příležitost ke kompromisu se svým protějškem. Váhy mají jen málo nepřátel, protože umí uspořádat rozhovor tak, aby byl nakonec každý svým způsobem spokojený.

Hlavní foto: google.com