Buď jsme psychicky silní, nebo ne. To nelze předstírat. Hvězdy obdařily mimořádnou duševní odolností jen několik znamení zvěrokruhu.

Tento povahový rys si nelze s ničím splést, silní lidé na sebe okamžitě upozorní. Kdo má to štěstí, že dostane takový dar od vesmíru?

1) Beran.

Beran má silnější charakter než ostatní zástupci zvěrokruhu. Každý to ví, nemusíte ani chodit k astrologovi. Beran si poradí s čímkoli, i s tím nejtěžším problémem.

Tito zástupci hasičů nikdy neustupují ani se nevzdávají. Jejich mottem je "Jen vpřed!" Berani jsou veselí a optimističtí. Jejich sklenice je vždy z poloviny plná.

2) Býk.

Na první pohled nepoznáte, že Býci mají houževnatost a silnou vůli. Nedostávají se do konfliktů, nevyvolávají hádky, nevynikají iniciativou.

Síla ducha se projeví, když dojde k událostem, které ohrožují blahobyt samotného Býka nebo jeho rodiny. Neustále opakuje: "Všechno, co se děje, je k lepšímu!"

3) Kozoroh.

Zástupci tohoto znamení nevědí, co je to selhání. Životní neúspěchy a nezdary jsou považovány za neocenitelné zkušenosti, které nelze získat jiným způsobem.

Kozorozi se nikdy nevzdávají. Jednoduše vstanou a pokračují v práci, jako by se nic nestalo. Ani ty nejnepříznivější okolnosti nemohou podkopat jejich sebedůvěru.

4) Střelec.

Zoufalý bojovník. Drahý vesmír obdařil Střelce neuvěřitelným množstvím hrdinské síly, ale nevysvětlil mu, jak ji použít.

Proto ji Střelec obvykle používá k "zastavení cválajících koní, kteří začali cválat sami". Tento proces můžete sledovat donekonečna, protože vypadá opravdu úžasně. Pokud ovšem tentokrát nejste rytíř, který má jednoho z těchto koní.

5) Ryby.

Síla ryb spočívá v jejich slabosti, to je každému jasné. Ne každý však chápe, že ryby nejsou vůbec tak slabé, jak se zdá.

A jen naše kouzelná střela ví, že Ryby mohou při čekání na správný okamžik hromadit své slabé síly a mohou čekat téměř věčnost, aniž by se objevily. Zlí nepřátelé jsou tak náhle zasaženi rybím ocasem. Někdy je to smrtelná rána.

Hlavní foto: volkovysk