Zástupci různých souhvězdí zvěrokruhu mají určité schopnosti v určitých oblastech života. Někdo má obrovské štěstí v lásce a někdo má štěstí ve financích. Dnes si povíme o silných stránkách charakteru zástupců všech čtyř živlů: ohně, země, vody a vzduchu.

Beran, Lev a Střelec

Tito tři jsou v moci živlu ohně. Každého jejího představitele lze charakterizovat jako pozitivního a veselého člověka, sebevědomého, zodpovědného a odvážného.

Kromě toho jsou Berani, Lvi a Střelci zdatnými řečníky a vůdci, kteří dokáží vést lidi. Zástupci ohnivého živlu z vlastní zkušenosti vědí, že myšlenky jsou hmotné. Pokud se však nebudete snažit, zázrak se nestane.

Ohnivá znamení neustále potřebují podporu. Pokud vedle nich není ta správná osoba, jejich nadšení postupně vyprchá. Kromě toho jsou představitelé těchto konstelací náchylní k unáhleným rozhodnutím, která přinášejí jen ztráty.

Býk, Panna a Kozoroh

Tato tři znamení patří k zemským znamením. To, co jim nelze vzít, je vytrvalost a vnitřní klid. Zástupci zemského živlu snášejí všechny životní zkoušky neochvějně, pokud jsou pevně přesvědčeni o pozitivním výsledku.

Zástupci znamení Býka, Kozoroha a Panny jsou neustále sužováni vnitřními pochybnostmi. Lidé v těchto znameních se však nevzdávají a se ctí si razí cestu až do konce. Psychické trauma, které během této doby utrpěli, zůstane v srdci navždy, ale zástupci těchto znamení zvěrokruhu se utěšují, že tento podnik stál za to.

Rak, Štír a Ryby

Tato znamení zvěrokruhu se vztahují k živlu vody. Mají silný charakter, který je téměř nemožné zlomit. Zástupci vodního živlu nereagují na negativní životní situace prudce, protože dávají přednost péči o své nervy.

Rak, Štír a Ryby překonávají překážky tak, jak voda teče - jemně je obchází. Navzdory své silné povaze snadno dělají ústupky a kompromisy, pokud to není v rozporu s jejich životními zásadami. Od dětství si vybírají vlastní cestu a jdou až k cíli.

Rak, Štír a Ryby jsou spolehliví přátelé a dobří rodinní příslušníci. Ale chraň Bůh, abyste v osobě jednoho z nich získali nepřítele.

Blíženci, Váhy a Vodnář

Tato znamení představují prvek Vzduch. Příroda je obdařila výjimečnou společenskostí a diplomacií. Zároveň však Blíženci, Váhy a Vodnáři obtížně hájí své vlastní zájmy. Stejně jako zástupci ohnivého živlu potřebují velkou přátelskou podporu.

Vzdušná znamení mohou měnit své plány několikrát denně. To však často vede k pozitivním výsledkům, zejména pokud jde o finance a práci. Muži v těchto znameních zvěrokruhu jsou morálně slabší než ženy, protože v tomto živlu jsou to právě krásné dámy, které vytvářejí zástupcům opačného pohlaví podmínky pro plnění určitých životních úkolů.

Hlavní foto: google.com