Existují různé typy žen: některé, do kterých jsou muži doslova zbláznění, a jiné, které opačné pohlaví odpuzují. Jaké typy žen se nikomu nelíbí?

Arogantní a hrubé

Pokud se žena na všechny dívá svrchu a považuje se za nadřazenou ostatním, je to patrné od prvních minut seznámení a okamžitě to působí odpudivě. Komunikace s arogantními lidmi je nepříjemná, prakticky nemají přátele. A najít druhou polovinu s takovým charakterovým rysem je nesmírně obtížné.

Nikdo nemá rád hrubost. I když muži milují očima, a ne ušima, hrubá slova mohou urazit a odradit od další komunikace. Dívka by měla být sladká a ženská.

Obsedantní

Pokud vám žena neustále připomíná sebe sama a doslova vám nedává prostor, každého muže to odradí. Zástupci opačného pohlaví milují a cení si svobody a jakýkoli zásah do ní je považován za pokus vzít jim to nejposvátnější a nejdražší. Muži jsou také dobyvatelé a musí sami vyhledávat ženy. A ženská lhostejnost (i zdánlivá) mnohé přitahuje.

Sobecké

Mnoho mužů vyžaduje péči a je přesvědčeno, že by na ně ženy měly myslet. A pokud vyvolená myslí jen na sebe, je to skličující a nechutné. Egoistická žena je špatná manželka, a proto není považována za potenciálního životního partnera. Navíc je nepravděpodobné, že by se sobecká matka dokázala postarat o své děti, což je důležité i pro seriózní muže.

Nedbalé a zanedbané

Zaprvé, "jak tě vidí, tak ti píší", a zadruhé, jak si pamatuješ, všichni lidé milují očima. A pokud žena vypadá nedbale a zanedbaně, je nepravděpodobné, že by upoutala pozornost opačného pohlaví a někoho si získala. Hlavními znaky nedbalosti jsou rozcuchané vlasy, pomačkané nebo špinavé oblečení, rozmazaný make-up a zápach z těla.

Unáhlené a podrážděné

Pokud je žena často urážena, muž si začne myslet, že dělá něco špatně. Když pak miluje, začne se obviňovat a cítí se méněcenný. A to rozhodně nepomáhá budovat pevný vztah. Impulzivní ženy také nemá nikdo rád, protože málokdo vydrží neustálé peskování a záchvaty vzteku. Je to otravné a vyčerpávající.

Pokud nepatříte k žádnému z výše uvedených typů, budete mít u opačného pohlaví pravděpodobně úspěch.

Hlavní foto: lemurov.net