Někteří lidé jsou společenštější než jiní a v mnoha případech je to ovlivněno hvězdami. Astrologie již dlouho určuje určitá znamení zvěrokruhu, která jsou spíše samotářská.

Osamělosti se nebojí, ve skutečnosti si ji užívají. Zde jsou tři nejosamělejší znamení zvěrokruhu:

Kozoroh

Kozoroh je beran s rybím ocasem. Tiché a tvrdohlavé stvoření. Často sám neví, co se děje v jeho duši, protože sám sobě nerozumí.

Kozorozi jsou většinou osamělí lidé, což není překvapivé, protože soužití s nimi je velmi obtížné. Dávají přednost samotě, dokud nenajdou někoho, kdo by je motivoval k dalšímu postupu.

Mají daleko k sentimentalitě a neumějí udržovat romantiku v milostných vztazích. Jsou unavení z přítomnosti další osoby v domě a potřebují osobní prostor.

Štír

Štír má právem pověst nejmocnějšího, nejzáhadnějšího a nejvíc sexy znamení. V jeho životě se snoubí vášeň, touha a síla.

Štír zvládne i ty nejtěžší životní situace. Pohrdá slabostí v sobě i kolem sebe. Vždycky sám, protože se mu málokdy podaří najít své blízké.

Štíři jsou při jednání s lidmi velmi opatrní a podezřívaví. Vzhledem k jejich náročné povaze zůstávají po jejich boku jen ti nejoddanější a nejmilovanější lidé.

Panna

Panny - hořící led, neukazují své city a lásku. Činy jsou důležitější než slova. Panny drží slovo.

Budují vztahy založené především na morálních zásadách, čistotě, hluboké oddanosti a náklonnosti. Pokud se to z nějakého důvodu ukáže jako nemožné, Panna se rozhodne být sama.

Panny jsou navíc nesmírně oddané své práci a zdokonalování své osobnosti. Lidé v tomto znamení zvěrokruhu jsou příliš úzkostliví a nudní na to, aby zaujali opačné pohlaví.

Hlavní foto: google.com