Všichni chceme potkat skutečně milujícího a oddaného člověka, který nás neopustí, nepodvede ani nevymění za nikoho nebo za nic. Astrologové rozlišují mezi znameními zvěrokruhu ty, kteří zůstávají věrní svým druhým polovičkám až do konce svých dnů. Samozřejmě je třeba prostudovat partnerský vztah a konstelaci zvěrokruhu a úplný horoskop každé osoby, aby byl obrázek úplný. Ale právě v těchto třech znameních jsou vlastnosti, které přímo napovídají, že vás nevymění za jiné a budou věrní svým partnerům.

Nejvěrnější znamení zvěrokruhu

Kozoroh

V našem žebříčku zaujímá první místo. Seriózní, stabilní, zodpovědný. Kozoroh není náchylný ke krátkodobým milostným vztahům. Má zájem pouze o dlouhodobý vztah. Kozoroh může zůstat velmi dlouho sám, ale nemá s tím absolutně žádný problém. Miluje samotu a prospívá mu. Bere ji jako čas na přemýšlení, uspořádání myšlenek, odpočinek, plánování života dopředu. Kozoroh si svou druhou polovičku vybírá velmi pečlivě. Vybíravý, náročný, nastavuje vysokou laťku při výběru partnera. Pokud se Kozoroh již rozhodl, znamená to, že se jedná o vážné rozhodnutí, a proto zástupce tohoto znamení zvěrokruhu rozhodně nebude podvádět.

Pro Kozoroha, který žije na dvou frontách, je nevěra partnera nízká a nezajímavá. Navenek je chladný, lhostejný, není romantik, ale umí milovat upřímně a čistě. K nevěře ho nepřesvědčíte, pokud už je ve vztahu. I když se vztah rozpadne, Kozoroh nebude za svou milovanou hledat náhradu. Přežije, přežije a v krajním případě se prostě rozloučí se svou druhou polovinou, ale nevymění, jak se říká, "sekeru za klacek".

Panna

Dalším přirozeně věrným znamením zvěrokruhu je Panna. Zástupci tohoto znamení jsou také velmi zodpovědní a může jim trvat dlouho, než najdou tu pravou osobu hodnou jejich nejvyšších citů. Mezi Pannami je mnoho svobodných a svobodných. I v přítomnosti ctitelů zůstává Panna svobodná a nemá zájem o krátkodobé vztahy, krátkodobé milostné aféry. Krátkodobé vztahy Panny samozřejmě neodrazují, ale jsou pro ně nudné a bezvýznamné. Při komunikaci s příslušníky opačného pohlaví Panna pomalu snižuje laťku svého ideálu a váže svůj osud na osobu, která byla vždy vedle ní. Zodpovědné znamení se silným smyslem pro povinnost, starostlivé, loajální, čestné.

Pokud Panna náhle potká na cestách objekt zbožňování a je ve vztahu, toto znamení přesto nepovede ke zradě. Panny se nejprve podívají do své duše a pak začnou hledat ve svém partnerovi, snaží se v něm najít vlastnosti afektu a lásky. Pokud vztah nevydrží, Panna ho jednoduše raději ukončí a pak bude přemýšlet o vztahu s někým jiným.

Rak

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu jsou velmi rodinně orientovaní a v tomto žebříčku se umístili na třetím místě jen z toho důvodu, že pokud ve vztahu necítí lásku, péči a projevy náklonnosti, tak pokud nepodvádějí, začnou o tom přemýšlet a rozhlížet se. Pokud je rodinný život v pořádku, pak by nevěra a zrada pro Raka byla skutečnou ostudou a ohrožením vztahu. V žádném případě to nedovolí.

Hlavní foto: google.com