Astrologové jsou přesvědčeni, že některá znamení zvěrokruhu snadno zapomenou na zradu a neudrží v sobě negativní emoce. Často to může působit dojmem naivity, ale ve skutečnosti je pro ně život a komunikace s ostatními jednodušší.

Rak

Rakové se velmi rychle připoutají k lidem a je pro ně obtížné je opustit, i když si dotyčný jejich pozornost nezaslouží. Zástupci tohoto znamení jsou dobří lidé s velkým srdcem, kteří nikoho neodsuzují. Snaží se pomoci každému, i cizímu člověku. Lidé ve znamení Raka často přebírají rodičovskou roli, protože se snaží pečovat o své okolí.

Bez ohledu na to, jak moc jim někdo ublížil, jsou vždy připraveni odpustit i ta nejtěžší zranění. Rakové mohou důvěřovat i těm, kteří je nejednou urazili a podvedli, a slepě věřit slibům. I když představitelé tohoto znamení chápou, že si s nimi lidé hrají, nedokážou se na ně zlobit.

Váhy

Váhy se snaží vyhýbat zbytečným hádkám a konfliktům. Chtějí být se všemi zadobře, a proto často zapomínají na svá vlastní pravidla. Zástupci tohoto znamení se snaží nikoho nesoudit a vždy se staví na místo ostatních.

Tento charakterový rys je stojí mnoho sil, protože příliš mnoho lidí zneužívá jejich dobroty. Váhy velmi bolí, když je milovaná osoba podvádí, ale raději to považují za něco normálního. Proto jsou často zklamaní, když zjistí, že jim dlouho lhali.

Střelec

Zástupci tohoto znamení jsou známí jako nejpozitivnější představitelé zvěrokruhu. Rádi se baví, takže když se stane něco, co jim zkazí náladu nebo je urazí, obvykle na problém zapomenou a jdou dál. Střelci se nikdy neurazí, protože to považují za ztrátu času.

Kozoroh

Kozorozi jsou přirozeně velmi vážní a moudří. Je však velmi snadné je oklamat, zejména pokud patříte k jejich blízkým lidem. Jsou ochotni odpustit cokoli bez rozmýšlení. Neumějí rozpoznat lháře, takže jsou velmi důvěřiví. Kozorozi nezpochybňují nic, co se týká milované osoby. I když se partner nezdá být upřímný, přesto odpouští a dělá kompromisy. Představitelé tohoto znamení nemohou uvěřit, že člověk, kterému všechno dávají a sebe zanedbávají, ve skutečnosti využívá jejich naivity.

Hlavní foto: google.com