Většina lidí má tendenci věřit, že jejich druhá polovina existuje. To je sice pravda, ale potkat pravou lásku není snadné. Šťastní lidé najdou partnera brzy v životě, zatímco jiní jsou nuceni hledat svou lásku mnoho let. Někdy se setkáváme s lidmi, jejichž vztah není příliš úspěšný. Astrologové vědí, která znamení zvěrokruhu mají často smůlu v lásce.

Blíženci

Nejdůležitějším důvodem, proč mají Blíženci smůlu v lásce, je to, že ji sami odmítají, když cítí, že se v jejich milostném životě něco děje. Že věci směřují k vážnému a stabilnímu vztahu. Blíženci okamžitě zpanikaří a omámí je útěk od jejich štěstí.....

Je zvláštní, proč se to děje, protože v jiných životních situacích se Blíženci neschovávají v křoví a riskují osud. Důvodem je možná lehkovážnost tohoto znamení zvěrokruhu. Bojí se věrnosti, bojí se milovat a zasvětit svůj život jedné osobě. Proto dávají přednost bezstarostnému a radostnému životu. Teprve po mnoha letech se Blíženci ohlédnou za svým životem a začnou chápat, jak osamělá jsou.

Panna

Problémem Panny jsou přehnané nároky a očekávání od partnera. Raději budou sami než ve vztahu s někým, kdo nesplňuje jejich vysoké nároky. Představa ideálního partnera je v mysli Panny jasně definovaná. Problém je, že ideální lidé neexistují.

Všechny potenciální partnery, které Panna potká, pečlivě zkoumá, aby zjistila, zda odpovídají jejímu vlastnímu ideálu. Pokud osoba nesplňuje alespoň jedno kritérium, Panna vztah bez váhání ukončí. Panna se nedokáže smířit s tím, že jakmile sníží seznam svých požadavků, může okamžitě najít spřízněnou duši. Kromě toho věnuje hodně času práci a kariéře, což má také nepříznivý vliv na osobní štěstí.

Rak

Nevzdává se snahy najít lásku, ale jeho přehnaná snaha všechno zkazí. Rak se snaží zlepšit rodinné vztahy, ale zároveň tlačí druhou polovinu do "pevného rámce", aniž by jí poskytl svobodu. Raci by měli jednoduše snížit laťku, dát svému partnerovi volnost a pak se jim bude v lásce dařit mnohem lépe.

Pokud partner takový tlak nevydrží a vztah přeruší, Rak bude ještě dlouho všem vykládat, jak je láska krutá, aniž by si všiml vlastní viny.

Hlavní foto: google.com