Je omyl myslet si, že všechny ženy bez výjimky jsou slabší pohlaví, které potřebuje péči, něhu a pomoc. Mnoho žen navíc s tímto tvrzením rozhodně nesouhlasí. Někteří zástupci krásné poloviny lidstva se dokáží nejen postavit sami za sebe, ale v případě potřeby i ochránit svého člověka. Tyto dámy jsou si jisté svou silou a považují se za rovnocenné mužům, v některých případech dokonce za silnější. V tomto případě nemluvíme pouze o fyzické stránce, ale také o stránce duševní.

Hlavní povahové rysy žen jsou přímo určeny znamením zvěrokruhu, ve kterém se narodily. Kontakt s kterými dámami přinese mužům mnohá překvapení?

Beran

Ženy narozené pod záštitou tohoto ohnivého znamení projevují vytrvalost a schopnost pracovat, nikdy se nevyhýbají odpovědnosti a věří, že osud závisí pouze na nich. Často zastávají manažerské pozice ve firmách. Šéfka ve znamení Berana je přísná, náročná na své podřízené a je těžké získat její milost. Mezi svými zaměstnanci se těší neochvějné autoritě. Ženy v tomto znamení jsou zvyklé mít vše pod kontrolou. Neztrácejí se ani v nepředvídaných situacích a rychle nacházejí řešení jakéhokoli problému. Bspod Dámy tohoto znamení jsou zvyklé přistupovat ke každé otázce bez emocí, řídí se pouze hlasem rozumu.

Panna

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu mají jemnější povahu, ale to jim vůbec nevadí. Panny snadno udrží krok vždy a všude a umí si správně stanovit priority. Obraz těchto dam nikdy neprozrazuje slabost nebo únavu. Od raného dětství se spoléhají pouze na své vlastní síly, takže v dospělosti neradi žádají o pomoc.

Vodnář

Hvězdy propůjčily zástupcům vzdušného znamení pevný charakter a rozvážnost. Dokážou ovládat své emoce a otevírají svou duši jen několika málo lidem. Nesnášejí sebelítost. Ženy ve znamení Vodnáře vždy dosáhnou svých cílů díky vlastnímu šarmu a nezdolné povaze.

Kozoroh

Úžasné ženy se stejně úžasným charakterem. Jejich charakter je kombinací pevných nervů, železné vůle a neuvěřitelné vytrvalosti. Tyto dámy se snadno přizpůsobí jakékoli změně a zároveň z ní těží. Ženy ve znamení Kozoroha nepřijímají pomoc cizích lidí a raději se se všemi problémy vypořádávají samy. Pokud si vytyčí nějaký cíl, není pochyb o tom, že ho dosáhnou. Zároveň budou překážky na cestě k němu zničeny jako hurikán. Dámy v tomto znamení zvěrokruhu budou v každé situaci hájit svou vlastní pozici. Někdy se může zdát, že odpočinek nepotřebují, ale není tomu tak. Čas od času je unaví zběsilé životní tempo a dovolí si odpočívat, ponořit se do svého vnitřního světa. Je pravda, že to netrvá dlouho.

Ne všechny ženy mají od přírody silný charakter; mnohé z nich jsou zkroceny vnějšími vlivy. Zároveň nezapomínejte, že bez ohledu na to, jak klidně vypadá navenek, uvnitř každá dáma sní o lásce, něze a péči.

Hlavní foto: dailybest.me