Ačkoli je člověk považován za společenského tvora, i toto pravidlo má své výjimky. Mezi námi se občas objeví vlci samotáři, kteří neodpouštějí křivdy.

To do značné míry závisí na znamení zvěrokruhu, protože je již dlouho známo, že zástupci určitých znamení zvěrokruhu dávají přednost tomuto životnímu stylu.

Důvodů je mnoho: touha být svobodný a nepřizpůsobovat se, touha jít vlastní cestou. Tito lidé navíc obvykle jdou až do konce, aby dosáhli svých cílů.

Ti, kteří se rozhodli urazit zástupce těchto znamení zvěrokruhu, mohou jen soucítit. Nakonec, pokud je to nutné, vynaloží veškeré úsilí, aby se pachateli odvděčili.

Býk je silné znamení zvěrokruhu, jehož zástupci nemají příliš rádi, když se ho snaží změnit. Takový přístup při jednání s Býkem zpravidla nekončí dobře.

Zástupci tohoto znamení zpravidla vždy přesně vědí, co od života chtějí, a mají několik možností, jak toho dosáhnout. Navíc jsou zvyklí spoléhat se především sami na sebe.

Proto se nikdo nepostaví a nebude Býka poučovat, jak se má chovat správně.

Navíc není v povaze Býků odpouštět křivdy, přinejmenším řeknou, co si myslí, tomu, kdo se rozhodl je urazit.

Rak je znamení zvěrokruhu, které má velmi dobrou paměť. Na jedné straně jsou Raci velmi společenští lidé, potřebují nějaké emoce, aby cítili život kolem sebe.

Na druhou stranu se nenechte zmást vnější jemností nebo klidným přístupem. Představitelé zvěrokruhu Raka se umí dokonale vypořádat se všemi problémy.

Navíc si všechny důležité věci raději dělají sami. Pro jistotu, abyste se ujistili, že je vše provedeno tak, jak má být. A případná osamělost jim opravdu nevadí.

Raci jsou velmi velkorysí lidé, ale nikdy neodpouštějí urážky. A pokud jsou vymyšlené křivdy obvykle jen hrou, ti, kdo jim skutečně ublížili, toho obvykle velmi litují.

Štír je již svého druhu klasikou. Jde o to, že představitelé tohoto znamení jsou naprostí realisté. Jsou zvyklí rozumně posuzovat sami sebe a své schopnosti.

Z tohoto důvodu si drží určitou laťku, která z nich často dělá osamělé vlky. Jednoduše proto, že si nedovolí chovat se jinak.

A návyky typu "pochopit a odpustit" jsou pro ně velmi vzácné. Dokážou pochopit důvody, které vedly k určitému jednání vůči nim, ale ne odpustit.

Ne, Štíři obvykle odpovídají úderem za úder, i když odpověď je obvykle asymetrická, jako v tomto vtipu o drakovi a rytíři. Ale nemůžete si pomoct, Štíři jsou od přírody maximálně poutaví.

Hlavní foto: google.com