Milovníci samoty: vědětAstrologové tvrdí, že některá znamení zvěrokruhu nevyhledávají romantické vztahy s ostatními. Rádi žijí svůj život a nezatěžují se závazky vůči nikomu.

Někteří jsou v procesu poznávání sebe sama natolik vzdáleni lidem, že dávají přednost samotě. Jsou to lidé, kteří nehledají životního partnera a obecně nemají tendenci být ve vztahu.

Ryby

Tito představitelé vodního živlu romantický vztah příliš nepotřebují, a proto často zůstávají svobodní. Zdá se jim, že štěstí bez lásky není možné, ale když se Ryby zamilují, pocit je rychle opustí, protože už z něj necítí dřívější radost.

Je pro ně obtížné udržovat kontakt se svým blízkým, a proto ustupují do pozadí.

Osamělost Ryby netíží, protože jim pomáhá soustředit se na osobní problémy a rozvoj. Snaží se nesoustředit na problémy a nebát se životních potíží.

Blíženci

Nejvíce si cení svého času a vlastního názoru. Proto ve skutečnosti neusilují o vztah: je pro ně důležité být s druhým, utřídit si myšlenky a pocity, pochopit, co od života chtějí.

Rádi se zbavují všech závazků, včetně těch milostných. Pokud se objeví náklonnost, je pomíjivá.

Pokud se však Blíženci rozhodnou pro vztah, dělají to jen proto, že jsou zamilovaní: snaží se najít někoho, kdo chápe a podporuje jejich názory na život. Obecně jsou považováni za svobodomyslné lidi.

Střelec

Zástupci tohoto souhvězdí zvěrokruhu také nehledají životního partnera. Raději žijí pro vlastní potěšení, cestují a užívají si svobody.

Přesto si Střelci často najdou přátele nebo prostě známé, kteří jim jsou oporou.

Tito lidé nesnášejí samotu, ale mají velmi komplikovaný přístup k problémům a konfliktům. Střelci jsou velmi přátelští, milují pozornost, ale raději se nezatěžují povinnostmi.aki zvěrokruh, jehož zástupci nechtějí romantický vztah.

Panna

Nemají rádi, když jsou příliš blízko. Nemají rádi, když někdo zasahuje do jejich komfortní zóny. Raději jsou svobodní, než aby se snažili navázat vztah.

Zástupci tohoto znamení zvěrokruhu nepovažují přátelství a romantiku za důstojný cíl.

Snaží se držet dál od těch, kteří by mohli narušit jejich klid. Panny potřebují pocit jistoty a stability a nevyhledávají časté životní změny. Nevadí jim však trávit čas s přáteli. Pokud se však Panna rozhodne navázat vážný vztah, dává přednost tomu, aby jí vybraná osoba byla spolehlivá a věrná.

Štír

Jedno z nejzáhadnějších znamení zvěrokruhu. Zástupci této konstelace pro sebe obtížně hledají partnera, protože všechny jejich myšlenky se zabývají výhradně poznáváním sebe sama.

Štír je nedůvěřivý k opačnému pohlaví, a proto raději zůstává samotářem. Na svou druhou polovičku jsou poměrně nároční: potřebují člověka, který jim rozumí a podporuje je. Proto nejsou nakloněni dlouhodobým vztahům.

Podle astrologů zástupci těchto znamení snadno snášejí samotu a nejsou nakloněni navazování dlouhodobých vztahů. To však neznamená, že nejsou schopni lásky, péče a porozumění vůči svému partnerovi.

Hlavní foto: google.com