Rak

Raci jsou považováni za nejplodnější ze všech znamení zvěrokruhu. Zástupci tohoto znamení se zaměřují na vytváření rodiny a rodina pro ně nemůže existovat bez dětí. Ženy s rakovinou mají obzvláště rády děti. Jsou to domácí osobnosti, které věnují spoustu času vytváření domácí pohody a zdravé rodinné atmosféry. Žena ve znamení Raka málokdy umí skloubit práci a rodinu, ale pokud je třeba se rozhodnout, volí rodinu. Je jen velmi málo Raků, kteří nemají děti z vlastní vůle. Bezdětní zástupci tohoto znamení jimi často zůstávají, protože mají potíže s navazováním vztahů. Důvodem jsou jejich vysoká očekávání od partnera.

Lev

Lvi mohou být někdy sobečtí, ale přesto mají zástupci tohoto znamení často děti. Pro Lvy jsou jejich děti zdrojem hrdosti a mnoho dětí je způsobem, jak na sebe upozornit. Lvi se přece vždy snaží být středem pozornosti a děti jim v tom dokonale pomáhají. Lvi jsou velmi zodpovědní, pokud jde o děti, a pokud se rozhodnou mít dítě, pečlivě se připravují. Stávají se dobrými rodiči, děti je mění k lepšímu. Existují však i zástupci tohoto znamení, kteří se vzdávají dětí. Důvodem je právě sobectví a neochota převzít odpovědnost.

Ryby

Ryby se k dětem chovají se zvláštní láskou, často se nebrání adopci a dokonce tuto myšlenku podporují. Kvůli dětem jsou připraveni překonat všechny životní obtíže. Toto znamení opravdu potřebuje někomu věnovat svou lásku a péči. Zástupci tohoto znamení jsou často velmi plodní, takže se často stávají rodiči mnoha dětí. Je velmi vzácné najít zástupce tohoto znamení bez dětí. Pokud mají důvod, proč nemohou mít vlastní děti, obracejí se na adopci. Dokonce se k adoptovaným dětem chovají s velkou péčí a láskou a přijímají je jako vlastní. Pokud zástupce tohoto znamení nemá děti, směřuje svou lásku ke svým blízkým. Od dětství sní Ryby o velké a silné rodině.

Kozoroh

Zástupci tohoto znamení berou život velmi vážně, nedopouštějí se unáhlených činů a vždy myslí dopředu. Muži v tomto znamení mají větší pravděpodobnost, že budou mít hodně dětí, ačkoli jsou hrozní kariéristé. Práce jim nebrání mít děti, ale jejich výchovu přenechávají ženě. Bezdětné ženy jsou mezi Kozorohy mnohem častější. Kozorozi jsou totiž skvělí kariéristé. Kozorozi si velmi dobře uvědomují veškerou zodpovědnost, a proto se nejprve snaží vytvořit dobrý život pro sebe a teprve potom myslí na děti.

Každý člověk je individuální a každý má k dětem jiný přístup. Je však prokázáno, že znamení zvěrokruhu ovlivňuje charakter a osud každého člověka. Zástupci výše uvedených znamení zvěrokruhu se často rozhodují ve prospěch dětí a mají je v hojném počtu, protože věří, že rodina je v životě nejdůležitější. Vždy existují výjimky z pravidla. K přesnému určení osudu člověka nestačí znát pouze jeho znamení zvěrokruhu. K tomu je třeba sestavit individuální horoskop narození a znát přesné datum a místo narození dané osoby.

Hlavní foto: navalnyfals.com