Ať se tomu bráníme jakkoli, ne všichni jsme dobré duše. Ano, mnozí z nás možná pomohou svým příbuzným a přátelům, ale co cizí lidé?

Jste nyní například připraveni pomoci psovi bez domova nebo opuštěnému psovi?

Astrologové říkají, že kromě výchovy ovlivňují formování osobnosti také hvězdy.

Co tedy říkají o dobrotě duše jednotlivých znamení zvěrokruhu? Kdo je nejštědřejší?

5. místo

Býk, Panna, Kozoroh

To neznamená, že by tito tři lidé byli chamtiví. Vůbec ne, pouze kompetentně a promyšleně hospodaří se svými zdroji. Nepovažují za nutné utrácet peníze napravo a nalevo a činí tak po dlouhém přemýšlení. Totéž platí pro dočasné zdroje. Kozoroh, Býk a Panna nejsou zvyklí plýtvat jimi na maličkosti!

4. místo

Rak, Váhy, Štír

Pokud jde o Štíry, jsou štědří pouze k blízkým, jsou ochotni rozdat i poslední košili. Raci shromažďují vše pro domácnost a vynakládají mnoho času, úsilí a peněz na chod domácnosti. Váhy jsou ochotné se podělit, ale pouze v případě, že je dotyčná osoba v nouzi a skutečně potřebuje jejich pomoc.

3. místo

Ryby, Vodnář, Blíženci

Tato trojice by se dala označit za poněkud velkorysou, ale je zvyklá se dělit, protože "tak to má být". Jako děti se učili pomáhat slabším, pomáhat potřebným, zachraňovat všechny. Co na tom, že maminka kárá? Dokážou však být opravdu velkorysí k těm, které milují celým svým srdcem.

2. místo

Beran, Lev

Beran a Lev jsou k ostatním štědří ze svých vlastních důvodů. Za prvé - protože chtějí být vždy ve všem nejlepší. Kdo je nejchytřejší? Beran! Kdo je bohatší? Samozřejmě, že on! Kdo pomůže potřebným? Beran, samozřejmě! Lvi, jako praví králové zvířat, jsou zvyklí všem předkládat své královské dary, a tak si libují v marnivosti.

1. místo

Střelec

A konečně nejštědřejším znamením zvěrokruhu je Střelec. Pomáhat druhým pro něj není obtížné. Střelci jsou navíc přesvědčeni, že pomáhat si navzájem je pravým osudem člověka.

Hlavní foto: binokl.cc