Později se samozřejmě omluví, ale pokaženou náladu si pravděpodobně nezlepší. Někteří lidé nechtějí žádat o odpuštění, i když jsou sami vinni. Proto je lepší si předem zjistit, ke kterým znamením zvěrokruhu je lepší se nepřibližovat, když mají špatnou náladu.

Blíženci

Ano, veselá Blíženci se stávají pro ostatní skutečně nebezpečná. A co víc, až bude po všem, vymyslí si pro sebe stovky výmluv a najdou si viníka. Na své chyby zapomenou, ale to, že jste je údajně přivedli k nervovému zhroucení, si určitě zapamatují. Budou se mstít, a to velmi rafinovaně a důmyslně. Přinejmenším se pokusí poškodit vaši pověst šířením kompromitujících pomluv.

To je hlavní nebezpečí zlých Blíženců. Ostatní znamení zvěrokruhu se pomstí a zapomenou. Blíženci si pamatují všechno. A na nic nezapomínají.

Naštěstí mají málokdy špatnou náladu. A rozpoznat to je velmi snadné - pokud Blíženci mlčí a o něčem přemýšlejí a na jejich tváři není obvyklý poloúsměv, je lepší se k nim nepřibližovat.

Panna

Panny se snaží nepropadat špatné náladě. Někdy to však nefunguje. A běda tomu, kdo by je v takovém stavu napadl. Panny se nebudou bránit - jednoduše dotyčnému jasně vysvětlí, proč je bezvýznamný a v životě ničeho nedosáhl. A všechny jeho úspěchy jsou náhodné. A uvedou několik argumentů, které to dokazují. Nemusíte je poslouchat - seznam vám pak přijde poštou.

A co víc, i když se Panna uklidní, bude na vás reagovat stále stejně. Maximální opovržení a kritika z jakéhokoli důvodu. Žádat o odpuštění je zbytečné - Panny mají vynikající paměť a dlouho si uchovávají zášť.

Štír

Pokud se přiblížíte ke Štírovi, když k němu nepatříte, dostanete se mu do obličeje jako první. Možná i nohou. A nezáleží na tom, že Štír v tomto konfliktu je křehká mladá dáma a že vy jste dvakrát vyšší a vážíte víc. Štírovi je to jedno. Nyní jste nepřítelem vy. A s nepřáteli ve znamení Štíra je konverzace krátká. A co víc, i když se situace úspěšně vyřeší, stále zůstanete do jisté míry nepřítelem Škorpiona.

A pak bude hodně záležet na vašem chování. Pokud požádáte o odpuštění a omluvíte se, i když jste viníkem vy, považujte se za šťastlivce. Stačí malé ponížení a Štír vám milosrdně odpustí. Ale pokud nepožádáte o odpuštění..... Budete mít skvělou příležitost zjistit, jak přesně mohou Štíři ničit životy ostatních lidí.

Hlavní foto: google.com