Mnozí jsou přesvědčeni, že krása je velmi subjektivní, že je otázkou vkusu. Zároveň se však v různých dobách objevovali lidé, kteří svým vzhledem okouzlili každého.

Někteří si myslí, že jde o pouhou náhodu, ale astrologové jsou si jisti, že společným jmenovatelem těchto žen bylo znamení zvěrokruhu. A dnes si povíme o znameních zvěrokruhu, ve kterých se nejčastěji rodí krásky.

Pětici nejkrásnějších žen uzavírají dívky narozené v souhvězdí Kozoroha. Především přitahují svým specifickým vzhledem i přístupem k životu: nesnaží se být tím, čím nejsou.

Každý z nich je jedinečný, nepodobá se ostatním, díky čemuž je na ulici snadno rozpoznáte - dokáží dokonale upoutat pozornost každého člověka.

Všechny však mají společné to, že vypadají královsky v různých outfitech, ať už v jednoduché teplákové soupravě, nebo ve večerních šatech.

Mají velmi dobré vyhlídky. Takové dívky se nikdy nepřizpůsobí ostatním, aniž by se snažily někomu zalíbit.

Úžasné dívky narozené v souhvězdí Střelce jsou o krok výš. Jsou to ženy, o kterých se říká, že je nemilujete pro jejich vzhled, ale pro jejich osobnost.

Mají tak úžasnou energii a auru, že je nemožné projít kolem a nevšimnout si těchto krásek.

Kromě toho jsou jedním z nejlépe upravených znamení zvěrokruhu, protože Střelci chtějí vždy vypadat krásně a mladě, bez ohledu na svůj věk nebo postavení.

Snaží se dobře jíst, hodně sportovat a používat různé kosmetické přípravky. Pokud na některou z těchto věcí zapomenou, okamžitě jako by ztratily na atraktivitě.

Třetí jsou ženy narozené ve znamení Vah. Tyto krásky lze snadno rozpoznat v davu: většinou mají vyrýsovanou postavu, kterou neustále vylepšují cvičením a správnou výživou.

Kromě toho si mohou vždy vybrat nejpovedenější oblečení, které dokonale padne jejich postavě a ladí s jejich vzhledem.

Jsou poměrně skromné. Pokud někdo začne náhle popisovat jejich krásný vzhled, Váhy se snaží skrýt úsměv a hodně se červenají.

Ve vztazích mají dívky dobré charisma a přitahují nejzajímavější osobnosti.

Na druhém místě jsou krásní Štíři, kteří mají prostě ohromující přitažlivost a vášnivou povahu.

Pronásledují je zamilovaní i neznámí muži. Upoutají pozornost každého muže, a pokud se s nimi setkáte jen jednou, nemůžete na ně zapomenout.

Není to však tak jednoduché: dívky ve znamení Štíra jsou si velmi dobře vědomy své moci a nadřazenosti nad opačným pohlavím, takže úspěšně využívají svého šarmu k dosažení všeho, co chtějí.

Včetně mužů - ti často jen předstírají, že jsou nešťastnými oběťmi, které je třeba zachránit, aby jim vytoužená partnerka okamžitě padla k nohám.

Podle astrologů jsou nejkrásnějšími ženami představitelky znamení Ryb. Především jsou tak úspěšné, protože jejich vnější krása se dokonale snoubí s jejich úžasným vnitřním světem. Je příjemné takové ženy nejen vidět, ale také jim být nablízku.

Obvykle se dívky Ryb mohou navenek zdát trochu chladné, ale zároveň mají velmi velké, laskavé a vášnivé srdce, které dokáže každého rozpustit.

Po úzké komunikaci s nimi má každý zástupce silnějšího pohlaví touhu být jim neustále nablízku, chránit jemné Ryby a bránit je před nepřízní osudu.

Je třeba si uvědomit, že Ryby nejčastěji skrývají různé záhady a hádanky, které chce každý člověk vyřešit, a tím se k nim ještě více přiblížit.

Hlavní foto: google.com