Pomocí svého znamení zvěrokruhu můžete "rozpoznat" lidi, kteří mají ten nejhorší charakter a nejsou schopni být opravdovými přáteli. Komunikace se zástupci těchto znamení zvěrokruhu nepřináší potěšení a může být tak nepříjemná, že ji nikdo nechce opakovat. Astrologové doporučují držet se od takových lidí dál, abyste později nelitovali a netrpěli.

Zástupci souhvězdí Býka mají výbušnou povahu. Lze je přirovnat k sopce, která velmi dlouho dozrává, "kouří" a v určitém okamžiku vybuchne a zraní každého, kdo se k ní přiblíží.

Přímý, bezostyšný a lhostejný Býk nikdy nepřemýšlí o tom, že jeho slova mohou partnera ranit. Lidé v tomto znamení vždy říkají nepříjemnou a hořkou pravdu. Nemá smysl se s nimi hádat, protože Býci nikdy nepřiznají, že pravdu má někdo jiný.

Záleží jen na jejich názoru, i když sami chápou, že je špatný. Býk je navíc velmi tvrdohlavý a nikdy nedělá ústupky, a to ani kvůli svým blízkým. Je téměř nemožné zástupce tohoto znamení zvěrokruhu uklidnit - je lepší jednoduše počkat, než se dostat do skandálu.

Zástupci souhvězdí Lva také neumějí navazovat přátelství. Jsou to sebeláskyplní, sobečtí a ctižádostiví lidé, kteří se nevyznačují agresivitou a častými demonstracemi fyzické síly, ale nikdy nemyslí na nikoho jiného než na sebe. V jejich světě se vše točí jen kolem nich.

Na jejich obranu je Lev schopen ponižovat ostatní a utlačovat je před publikem. Zaměřením pozornosti ostatních na nedostatky jiné osoby se představitel tohoto znamení zvěrokruhu snaží prezentovat v příznivějším světle.

I partner či partnerka člověka narozeného v souhvězdí Lva trpí svým egocentrismem. Nikdo by se neměl snažit Lva překonat, protože to může vztah zničit. Kromě toho má Lev rád, když jeho milovaná osoba zapadne, ale zároveň nezapomene na své místo.

Zástupci souhvězdí Střelce trpí vlastní jednoduchostí. Někdy jim stačí jediné slovo, aby se rozzuřili a doslova vzplanuli hněvem. Je velmi obtížné se s nimi spřátelit, protože nevíte, kdy přesně mohou vybuchnout a jaké následky to bude mít.

Rozzlobený Střelec ukazuje své nejnegativnější stránky - aroganci a hrubost. V tomto ohledu se jeho vrozená upřímnost stává jeho zbraní: říká pravdu, aniž by si vybíral slova a přikrášloval je.

Pozitivní je, že Střelec od přírody rychle odpouští a později se za své chování dokonce omlouvá. Na vyřčená slova však nelze zapomenout. Pro partnera je poměrně obtížné zapomenout na urážku a odpustit zástupci tohoto znamení zvěrokruhu.

Hlavní foto: google.com