Navzdory našim nejlepším úmyslům má vesmír někdy jiné plány. Můžeme milovat a plánovat, ale pokud se vesmír rozhodne náš vztah překazit, jsme bezmocní.

Štír a Beran

V tomto vztahu je hodně fyzické vášně a lásky. Největší hnací silou mezi nimi může být sexualita a touha. To však nemusí k udržení jejich vztahu stačit. Liší se téměř ve všech ostatních aspektech. Beran je impulzivní a dobrodružný, zatímco Štír je poněkud zdrženlivý a metodický.

Kozoroh a Lev

Co se týče kontroly a moci, to je jediná věc, kterou mají Kozoroh a Lev společnou. Ve skutečnosti je to pravděpodobně to, co je spojuje na prvním místě. Zde však podobnosti končí a začínají rozdíly. Lev je velmi vášnivý a emocionální, zatímco Kozoroh je racionálnější a logičtější. Tyto rozdíly jsou příčinou jejich střetů.

Blíženec a Rak

Rak dokáže měnit nálady rychleji než směry. Jeho nedůslednost ohledně pocitů může být pro lidi, se kterými jedná, dost krutá. Proto není dobré, aby Rak a Blíženci byli spolu. Lidé ve znamení Blíženců obvykle nejsou příliš trpěliví a chápaví. Důvodem je to, že jsou také známí jako poměrně nestálí a spontánní ve svých pocitech.

Lev a Býk

Pokud jde o jednotu Lva a Býka, velkou roli vždy hraje soucit. Vztah těchto dvou znamení zvěrokruhu je založen na mnoha pocitech a emocích. Oba jsou od přírody velmi tvrdohlaví a vždy mají tendenci poslouchat své emoce a řídit se srdcem. To však znamená, že mají tendenci dělat iracionální a nelogická rozhodnutí, která mohou být pro vztah škodlivá.

Vodnář a Kozoroh

Kozorozi jsou známí svým respektem k autoritám. Vidí hodnotu v řádu, struktuře a rovnováze. Milují pořádek. Vodnář se však zdá být chaotičtější. Mají poněkud vzpurnější povahu a jsou přirozenými ničiteli. Ačkoli byste si mysleli, že se protiklady přitahují, dát dohromady tuto dvojici může být obzvlášť obtížné.

Panna a Střelec

Každý ví, že Střelci milují dobrodružství, jsou společenští a impulzivní. Obvykle nepodporují úzkost. Proto může být velmi problematické, když se rozhodnou navázat romantický vztah s Pannou. Panna je obecně velmi logicky uvažující bytost, která si vždy ráda propočítá zamýšlené činy, než je provede. Nejsou příliš impulzivní a neradi vystupují ze své komfortní zóny.

Štír a Vodnář

Tato dvě znamení jsou velmi společenská a nevyhýbají se obtížným tématům. To však může být také zdrojem zmatků v jejich vztahu. Štír a Vodnář jsou známí jako velmi tvrdohlaví a zásadoví tvorové. Málokdy dělají kompromisy a řešení konfliktů pro ně může být obtížné.

Váhy a Ryby

Jedná se o klasický případ snílka, který se zamiloval do optimisty. Předpokládá se, že v tomto vztahu je spousta pozitivní energie a šťastných vibrací, tak proč jsou tato dvě znamení prakticky neslučitelná? Jde o to, že oba jsou lehkomyslní a zasnění. Tyto vztahy potřebují zdravou dávku realismu, aby přežily. Těmto postavám chybí realističnost.

Hlavní foto: volkovysk