Různá znamení zvěrokruhu mají různé osobnostní rysy. Jsou lidé, kteří jsou neuvěřitelně emotivní, nebo ti, kteří nedokážou skrýt své pocity. Jsou i tací, kteří svůj vnitřní svět a vše, co se v něm děje, skrývají za velkým plotem. Kdo jsou?

Obecně se má za to, že nejkrutější a nejnecitlivější lidé žijí mezi Štíry. Předpokládá se, že nikdy nedají najevo, co skutečně cítí, chtějí se jen dostat hluboko do duše svého partnera a pak toho využít. Ve skutečnosti jsou však lidé ve znamení Štíra zahlceni silnými pocity: mnoha různými vášněmi, strachem z odmítnutí, zranitelností, vysokou citlivostí. Štíři mají pocit, že by to neměli dávat ostatním najevo, aby nevypadali jako slaboši.

Citovou stránku osobnosti, která se podobá spíše ledovci, mají lidé ve znamení Panny. Panny jsou natolik vyděšené silnými emocemi (protože si s nimi často nevědí rady), že se snaží svůj život co nejvíce vybalancovat. Vše musí být naplánované, předvídatelné, podle předem připraveného plánu. Pravidelně se měnící vektory mohou Panny přivádět k šílenství.

Kromě toho jsou představitelé tohoto znamení velmi racionální, vládnou intelektem a dokonce i emocemi, které se snaží racionalizovat a vysvětlit si je rozumem. Aby se Panna skutečně zamilovala, musí se co nejvíce snažit. Jsou však nejvěrnějšími a nejdůvěryhodnějšími partnery. I když to nejsou tak citliví lidé.

Hlavní foto: google.com