Jsou to vzpurní lidé, kteří si vždy chtějí hledět svého. Neradi komukoli naslouchají a dělají kompromisy. Lidé narození v těchto znameních zvěrokruhu obtížně dodržují pravidla. Raději jdou proti proudu, i když je to společensky vyloučené.

Tato znamení zvěrokruhu mají potíže s dodržováním pravidel.

Žijí si svůj život podle svých představ. Je jim jedno, co si myslí ostatní - jsou to největší individualisté a rebelové v celém zvěrokruhu. Každý z nich je svým způsobem moderní byronovský hrdina. Často se vymykají obecně přijímaným normám a jsou v konfliktu se zbytkem světa.

Následující znamení zvěrokruhu jsou největšími individualisty a rebelanty.

1. Beran

Lidé z tohoto znamení zvěrokruhu jsou z nějakého důvodu považováni za obtížné. Berani jsou skuteční únosci. Často vyvolávají hádky a dokážou udělat z mouchy slona. Jsou také mistry dvojího metru. Soucit a vděčnost jsou jim zcela cizí. Mají tendenci žít svůj život zaměřený pouze na sebe a nedívat se dál než na špičku svého nosu. Berani jsou panovační, impulzivní a přecitlivělí a je obtížné s nimi vycházet. Je těžké je pochopit, natož dosáhnout kompromisu. Takoví lidé jsou přesvědčeni o své neomylnosti a nemohou ustoupit. Beran je tvrdohlavý jako osel. Vše musí být v souladu s jeho zásadami, jinak se rozzlobí. Člověk v tomto znamení má nepříjemný zvyk ignorovat ostatní lidi a obecně uznávaná pravidla. Beran si dělá, co chce a kdy chce. Věnovat pozornost lidem v tomto znamení zvěrokruhu může skončit velmi špatně. Beran je neuctivý a může být velmi agresivní. Od lidí vyžaduje naprostou poslušnost a ve svém chování nevidí žádný problém.

2. Blíženci

Blíženci jsou vzpurná, bláznivá a je těžké s nimi držet krok. Jsou to jedni z nejdobrodružnějších a nejzvědavějších lidí na světě. Mají také mnoho rozporů. Často záměrně porušují pravidla. Z principu. A opravdu se jim to líbí. V hloubi duše jsou to zlobivé děti. Rádi zlobí a porušují obecně přijaté normy. Blíženci nedokážou sedět na jednom místě. Nedokážou ani zdvořile následovat dav - jsou to rebelové a individualisté. Vždy budou hledat způsob, jak udělat něco jinak. Obyčejný, jednoduchý život je unavuje - není pro ně. Chtějí bojovat, vyhrávat a riskovat. Lidé v tomto znamení se zajímají o hazardní hry a příliš rychlou jízdu. Často "zapomínají" platit účty včas. Poznámky ostatních odmítají se smíchem nebo mávnutím ruky. Je jim jedno, co si o nich myslí ostatní. A je nepravděpodobné, že by je to rozrušilo. Lidé v tomto znamení zůstávají vznětliví a vzpurní po zbytek života.

3. Vodnář

Na rozdíl od výbušných Beranů a nekontrolovatelných Blíženců je Vodnář velmi klidný a vyrovnaný člověk. Málokdy se rozčiluje a je nepravděpodobné, že by dělal impulzivní rozhodnutí. Přesto ho můžeme směle označit za největšího individualistu zvěrokruhu. Žije svůj život po svém, sám za sebe a neohlíží se na druhé. Vodnář je samotář a introvert, nejlépe se mu daří ve vlastní společnosti. Ostatní lidé mu nevadí, ale on je nepotřebuje. Často je otevřeně ignoruje a nevidí na tom nic špatného. Lidé tohoto znamení jsou velmi chamtiví, bezohlední a vypočítaví. Záleží jim pouze na jejich vlastním blahu a pohodlí. Ostatní lidi považují pouze za nástroje k dosažení svých cílů. Dokážou být opravdu milí, pokud jim to vyhovuje. Vodnáři s nikým nepočítají a někdy se zdá, že nemají vůbec žádné srdce. Lidé tohoto znamení zvěrokruhu žijí ve svém vlastním světě. Nezajímá je, co se děje kolem nich. Chybí jim empatie. Vůbec je nezajímají pocity druhých. Vodnáři se soustředí na sebe a svůj cíl - to je pro ně jediné, na čem záleží.

Hlavní foto: google.com