Astrologové říkali, komu hvězdy propůjčily dar jasnovidectví.

Existence mimosmyslových schopností je předmětem diskusí, ale astrologové věří, že někteří lidé je mají. Uvádíme TOP 3 znamení zvěrokruhu, mezi kterými se nejčastěji vyskytují lidé obdaření tímto darem.

Rak

Astrologové věří, že lidé narození ve znamení Raka jsou schopni číst všechny druhy vnějších informací. Dokážou vycítit nebezpečí, předvídat problémy a včas odhalit nemoc u lidí. Rakové umí dobře analyzovat události a vytvářet logické řetězce, které vedou k odpovědím na mnoho otázek. Kromě toho astrologové tvrdí, že tito lidé umí dobře chránit ostatní.

Panna

Panny podobně jako šachisté vidí vše na mnoho tahů dopředu. Astrologové jsou přesvědčeni, že jsou dobře propojeni s energií druhých a dokáží vycítit podvod. Zástupci tohoto znamení jsou schopni odhalit podvodníka předem - pomáhá jim přirozená intuice. Panny správně filtrují informace a dokáží interpretovat události. Mohou se vyhýbat určitým místům, protože jsou extrémně citliví na jejich negativní nebo pozitivní energii. Zároveň mohou Panny vynikat ve věštění z tarotových karet.

Ryby

Zástupci znamení Ryb cítí, kteří lidé potřebují pomoc, a jakoby podvědomě se snaží pomoci, říkají astrologové. Tito lidé dokáží člověka správně motivovat jediným slovem. Protože Ryby rády fantazírují, mohou mít vize a měly by jim naslouchat, říkají astrologové. Zvláště cenné jsou rady v oblasti milostných vztahů. Ryby jsou také dobrými léčiteli.

Hlavní foto: google.com