Některá znamení zvěrokruhu vyžadují neustálou pozornost, jiná chtějí více svobody a některá jsou obecně samotáři.

V tomto článku si povíme o příznacích, které nevyžadují vážný vztah.

Č. 1 Býk

Býk je samotář, který je spokojený sám se sebou. Má v sobě celý vesmír, takže vážný vztah opravdu nepotřebují.

Nanejvýš si začne krátký románek, ale pak v noci nespí a říká si: "Jaký jsem byl blázen, že jsem to udělal. Seděl jsem doma pod dekou, neznal jsem lítost. Co teď?"

I když si možná časem uvědomí, že to za to riziko stálo. Nebo možná ne...

Č. 2 Lev

Lev je od přírody velmi lehkovážné znamení zvěrokruhu. Lev se nerad váže na místo, věci nebo lidi. Pro představitele tohoto znamení je vždy důležité nechat se unášet emocemi a přepnout na něco jiného. Potřebuje stav poblouznění.

Ne, Lvi nejsou sobečtí a dokážou skutečně milovat, ale potřebují svobodu. A hodně svobody. A ne každý vážný vztah to vydrží, takže je pro ně snazší být sám než s někým v páru.

Pokud jste se však rozhodli navázat vztah se Lvem, neduste ho svou žárlivostí. Riskujete, že tuto osobu navždy ztratíte, a to je velmi smutné.

Č. 3 Kozoroh

Kozorozi jsou klidní a vyrovnaní lidé. Ale pokud jde o vztahy, jsou to opravdoví lezci, kteří se o svého partnera starají.

Konstantní: "Nasaď si čepici, nebo nastydneš", "Nechoď tam, spadneš", vypadají jako matla. Partner z takové péče uteče za tři až čtyři měsíce.

Kozorozi budou truchlit a pak zjistí, že je snadné žít bez něj nebo bez ní, ani se o tom nezmíní. No, možná trochu. Někdy.

Č. 4 Blíženci

Blíženci jsou lehkomyslní, podobně jako motýli a stejně rozmarní (v tomto ohledu se trochu podobají již uvedeným příkladům Lva). Stále také potřebují nová místa a nové známosti. Proto vážný vztah jen zhoršuje.

Ne, snažili se, a to více než jednou, upřímně! Rychle však vyřešili tyto lidi, ne-li složité hádanky, a tito lidé se pro ně rychle stali nezajímavými. Navíc si Dvojčata vyčítala, že odešla v angličtině, ale pak přestala být smutná a nechala situaci být.

Č. 5 Vodnář

Pro tyto od přírody nekomunikativní (i trochu uzavřené) lidi je mnohem triviálnější najít společnou řeč s kočkou nebo psem než s ostatními příslušníky svého druhu.

Vzhledem k tomu, že většina Vodnářů je introvertů, není pro ně snadné navázat vážný vztah. Proto jsou na tom ještě lépe - sami, ve svém malém světě. Alespoň se nikdo nesnaží proniknout otázkami do jejich duše. A to je těší.

Hlavní foto: google.com