Mnozí z nich mají přátele, jejichž jména jsou v jejich zápisnících označena jako "nespolehlivá". Často k takové poznámce stačí jeden nebo dva nesplněné sliby. To však není zcela pravda.

Rakové se tedy nestaví do role podvodníků. Podle astrologů podléhají výkyvům nálad, a tedy i názorů. I když nějakou myšlenku podporují, mohou ji po chvíli přemýšlení shledat nevýhodnou. Ale soudruzi, kteří vidí první reakci, to nemohou pochopit. Tak se rodí zášť a nedorozumění.

Ještě nepřehlednější situace je u Vodnáře. Jsou to velmi vstřícní lidé. A těm, kteří se na ně obracejí s prosbou o pomoc, prostě nedokážou říct "ne". Pro ně není žádným překvapením, když přijdou pozdě na svatbu, protože vezli svého staršího souseda do nemocnice. A na svatbě je řidičem auta ženicha a nevěsty.

Představitelé znamení Ryb se tlučou do svých myšlenek. Stejně jako Vodnáři nedokážou říct přátelům ne. Jde však o to, že tato znamení zvěrokruhu jsou často nerozhodní lidé. "Ne z tohoto světa" - říkají o nich. A je pro ně velmi obtížné splnit slib. Ještě těžší je ale říct ne jejich přátelům. Ukazuje se tedy, že si svou nerozhodností nezaslouží lichotivé hodnocení lidí.

Hlavní foto: google.com